Parimatch Tech: Great Place to Work-Certified™ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η εφαρμογή μια πετυχημένης επιχειρηματικής κουλτούρας δεν είναι βιώσιμη αν δεν μπορείς να τη βελτιώνεις και να την εξελίσσεις συνεχώς. Η Parimatch Tech είναι ανάμεσα στις εταιρείες που τόλμησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα κατάφεραν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Great Place to Work® Cyprus!

Φέτος είναι ένα ακόμη πιο εκπληκτικό επίτευγμα, αφού ο συνολικός μέσος όρος βαθμολογίας ήταν 95% σε σύγκριση με το 94% της περσινής βαθμολογίας και με την εξαιρετική βαθμολογία 99% στη δήλωση «Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, θα έλεγα ότι η Parimatch Tech είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλέψεις».

Η αξιολόγηση έγινε κυρίως από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα, σε ερωτηματολόγιο το οποίο απέδειξε το επίπεδο εμπιστοσύνης τους προς την εταιρεία σε σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την Ομάδα του Great Place to Work® Cyprus: «Η Parimatch Tech έχει δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας όπου κάθε εργαζόμενος έχει σταθερά θετική εμπειρία. Αυτό το είδος ισχυρής κουλτούρας ξεκλειδώνει τις πλήρεις ικανότητες των ανθρώπων τους και οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα».

 

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία που αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και διασφαλίζει την παγκόσμια επέκταση της επωνυμίας Parimatch. Η Parimatch Tech έχει αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει τους ανθρώπους να αναλαμβάνουν νέες προκλήσεις και παρέχει άνετες συνθήκες εργασίας. Η εταιρεία εδρεύει στη Λεμεσό της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;