Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Douleutaras Pros Academy: Συνεργασία με Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του ακαδημαϊκού προγράμματος, Douleutaras Pros Academy, από τη No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών Douleutaras.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι επαγγελματίες συνεργάτες του Douleutaras είχαν την ευκαιρία να συμπεριλάβουν στο ιστορικό τους επιχειρηματικές γνώσεις και σύγχρονα εργαλεία  τα οποία ενίσχυσαν ουσιαστικά τις δεξιότητές τους, μέσα από τα μαθήματα του Προγράμματος «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UClan Cyprus.

Με όραμα τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος επαγγελματιών που με βοηθό την τεχνολογία αναπτύσσουν συνεχώς τις ικανότητές τους, με στόχο την βελτίωση τόσο της απόδοσής τους όσο βεβαίως και του τζίρου τους, το Douleutaras καθημερινά στηρίζει, εκπαιδεύει και εξοπλίζει τους επαγγελματίες του δικτύου του με καινοτόμα εργαλεία, προσβλέποντας αφενός στην άρτια εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας και αφετέρου στην επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών του.

Τώρα, μέσα από το εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Douleutaras Pros Academy, η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών φιλοδοξεί να εγκαινιάσει έναν νέο θεσμό για τους επαγγελματίες τεχνίτες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις σε επίπεδο πωλήσεων και οργάνωσης & διοίκησης ή αναζητούν τρόπους να μεγεθύνουν την επιχείρησή τους και να μεγιστοποιήσουν την κερδοφορία της. 

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ο πρώτος κύκλος του προγράμματος έφτασε στο τέλος του στην Κύπρο, με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετούν καθημερινά.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα, διάρκειας δύο μηνών, έδωσε νέα ώθηση στους επαγγελματίες συνεργάτες του Douleutaras, καλύπτοντας μια σειρά μαθημάτων από διαφορετικούς τομείς: Πωλήσεις, Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Οργάνωση & Διοίκηση, αλλά και Εξυπηρέτηση Πελατών τα οποία προσφέρθηκαν από τους ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Μάλιστα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι επαγγελματίες συνεργάτες του Douleutaras έλαβαν Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

«Το πρόγραμμα ήταν εποικοδομητικό, απέκτησα πολλές γνώσεις που θα μου φανούν πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου», ανέφερε ένας εκ των σπουδαστών με το πέρας των εκπαιδευτικών μαθημάτων, ενώ ένας άλλος δήλωσε πως «το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Douleutaras ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν είχα ξανά την ευκαιρία, ως τεχνικός επαγγελματίας, να παρακολουθήσω κάτι ανάλογο». Τα παραπάνω σχόλια αντικατοπτρίζονται και αριθμητικά αφού, από τους συμμετέχοντες, το:

  • 94% δηλώνει ικανοποίηση από τη γενικότερη οργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος
  • 91% δηλώνει ικανοποίηση τόσο από το είδος των μαθημάτων όσο και από τις αποκτηθείσες γνώσεις
  • 89% πιστεύει ότι το εν λόγω πρόγραμμα ανέπτυξε το επιχειρηματικό τους πνεύμα σε επίπεδο γνώσεων/ιδεών αλλά και νέων πρακτικών.

 

Από τη μεριά του, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Douleutaras, Ανδρέας Γραμμάτης, εκφράζει την ευχαρίστησή του «για την ολοκλήρωση του πρώτου εκπαιδευτικού προγράμματος στην Κύπρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για την ανάδειξή του σε εργαλείο ανάπτυξης συνολικά για τον κλάδο». Όπως συμπληρώνει, εξάλλου, «το επόμενο βήμα είναι η προώθηση του προγράμματος σε ολόκληρο το δίκτυο των επαγγελματιών του Douleutaras, έτσι ώστε να εξελιχθεί καθολικά η κοινότητα των συνεργατών μας».

Η Δρ Ασπασία Σιμιλλίδου, Λέκτορας και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του προγράμματος MA Hospitality, Tourism & Events Management, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δήλωσε: «Χαιρόμαστε που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες με τους επαγγελματίες του Douleutaras. Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάντα μια αμφίδρομη διαδικασία. Επωφελούνται και οι δάσκαλοι αλλά και οι μαθητές. Εμείς, ως ακαδημαϊκοί, εκτιμήσαμε πολύ τον ενθουσιασμό και την προθυμία των συμμετεχόντων να μάθουν και να εξελιχθούν. Ανυπομονούμε για περισσότερη ανταλλαγή γνώσεων στο μέλλον».

Το σίγουρο είναι πως το Douleutaras έχει εισαγάγει τον κλάδο των τεχνικών επαγγελμάτων σε μια νέα εποχή, εντάσσοντας συνεχώς νέες μεθόδους οι οποίες συμβάλλουν τόσο στην επιμόρφωση των επαγγελματιών συνεργατών του όσο και στην άρτια εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου