Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η ZEBRA είναι περήφανη που γίνεται Gold Partner της Microsoft

Η ZEBRA Consultants με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με τη Microsoft, που είναι το Gold Partnership. Η ZEBRA είναι και πάντα δεσμεύεται να είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο που μπορεί να παρέχει στους πελάτες της την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας των λύσεων και των υπηρεσιών που χρειάζονται.

Η επίτευξη μιας Microsoft Gold συνεργασίας αποτελούσε πάντα σημαντικό κινητήριο παράγοντα της επιχειρηματικής στρατηγικής της ZEBRA. Αυτή η πιστοποίηση τοποθετεί την εταιρεία ανάμεσα στους λίγους επιλεγμένους και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών και λύσεων εντός του τομέα της Πληροφορικής και όχι μόνο.

Ως πιστοποιημένος Microsoft Gold συνεργάτης, η ZEBRA είναι κορυφαίος εμπειρογνώμονας όσον αφορά τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Microsoft, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών. Προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία λύσεων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει και δεν περιορίζεται σε Office 365, Azure, Windows, Active Directory, Exchange, SharePoint, SQL, Ανάπτυξη Εφαρμογών και πολλά άλλα.

Η δέσμευση της ZEBRA για την αποτελεσματική αριστεία, σε συνδυασμό με την προθυμία μας να αγωνιστούμε για τις πιο προηγμένες λύσεις, επέτρεψαν στην εταιρεία μας να εκμεταλλευτεί περαιτέρω τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η Microsoft Gold πιστοποίηση αντιπροσωπεύει την ικανότητα, την τεχνογνωσία αλλά και την θέληση για ανέλιξη.

Η ZEBRA Consultants θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για να παρέχει στους πελάτες τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Microsoft μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.zebrac.com/microsoft.  Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22028128 ή να μας στείλετε ένα email στο sales@zebrac.com.

Δειτε Επισης

Κόβει κάθε κουβέντα για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών ο Χριστοδουλίδης
Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας