EuroLife και Γενικές Ασφάλειες επιλέγουν SAP

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου επιταχύνει τον μετασχηματισμό των οικονομικών του υπηρεσιών επιλέγοντας λύσεις SAP για τις Ασφαλιστικές Εταιρίες του Συγκροτήματος. Η EuroLife και οι Γενικές Ασφάλειες, η κάθε μία στην κορυφή του ασφαλιστικού τομέα υπηρεσιών τους, υλοποιούν λύσεις SAP S4/HANA Cloud.

Με τη πιεστική προθεσμία για συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) 17 και την παράλληλη ανάγκη για ψηφιακή μεταμόρφωση, οι Εταιρίες έχουν επιλέξει τη λύση RISE with SAP η οποία, μέσω της μετάβασης σε cloud περιβάλλον, θα προσφέρει ευελιξία, αυτοματισμούς και την εμπειρία Business Transformation As a Service.

Το πακέτο υπηρεσιών RISE with SAP, έχοντας ως κεντρικό άξονα τη λύση SAP S/4HANA Cloud, ομαδοποιεί δυνατότητες και υπηρεσίες SAP υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό μια ολιστική επιχειρησιακή ψηφιακή μεταμόρφωση. Μέσω μιας ενοποιημένης υποδομής επιτυγχάνεται καθημερινή βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και καινοτομία που μπορούν να επεκταθούν σε ολόκληρο τον οργανισμό και συμμόρφωση με το ΔΠΧΑ 17.

Το ΔΠΧΑ 17 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων τον Μάιο του 2017. Θα αντικαταστήσει το ΔΠΧΑ 4 για το λογιστικό χειρισμό ασφαλιστήριων συμβολαίων και θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Δειτε Επισης

16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες