Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Leadership & HR Management Conference: 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Με εορταστική διάθεση ολοκληρώθηκε το 20ο Leadership & HR Management Conference την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία, αφού φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια πορείας.

Προβαίνοντας σε μια αναδρομή για την 20χρόνη πορεία του Συνεδρίου, ο διαχρονικά προεδρεύων του συνεδρίου Φίλιππος Σώσειλος, Partner και υπεύθυνος Business Consulting της PwC Κύπρου και ο Γιώργος Μιχαήλ, CEO της IMH,  επισήμαναν πως ο ενθουσιασμός για τη διοργάνωση του Συνεδρίου παραμένει αναλλοίωτος, αγγίζοντας επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματικούς ηγέτες της Κύπρου.

Επι του θέματος ο κ. Σώσειλος επισήμανε πως οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν με την ψηφιακή μεταμόρφωση και την υβριδική μορφή λειτουργίας. Με τις αναπροσαρμογές αυτές σημαίνει πως οι επιχειρήσεις κάνουν συνεχώς κινήσεις αλλαγής που θα οδηγήσουν εντέλει σε ανάπτυξη.

Στην οικονομία της Κύπρου αναφέρθηκε ο  Blair Sheppard, Global Leader και  Strategist της PwC λέγοντας ότι λόγω του μικρού της μεγέθους η χώρα διαθέτει πλεονεκτήματα και μπορεί πιο εύκολα να προσαρμοστεί στις αλλαγές και να μεταβάλει το οικονομικό της μοντέλο στα νέα δεδομένα.

Καταληκτικά το συνέδριο έκλεισε με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από επικεφαλής τμημάτων HR μεγάλων εταιριών, όπου αναδείχθηκε ο ρόλος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σε οργανισμούς και επιχειρήσεις αφού καλείται να εξισορροπήσει την πολιτική της διευθυντικής ομάδας με το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα καλείται να συμβάλει στην ανάπτυξη του προσωπικού και κατεπέκτασην των οργανισμών. 

Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH και η PwC Κύπρου. Χορηγοί ήταν η Ancoria Insurance και η Safe Bulkers Inc με υποστηρικτή το AMS.

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ