Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η συμβολή της Ηγεσίας στον μετασχηματισμό επιχειρήσεων

Διανύουμε μια περίοδο όπου η επιτάχυνση και το εύρος των εξελίξεων είναι πολύ αισθητά. Ιστορικά, ο ρόλος της τεχνολογίας έχει υπάρξει ιδιαίτερα καταλυτικός στην πορεία των εξελίξεων όπως έχει καταγραφεί με την 3η Βιομηχανική Επανάσταση, μέσω της επίδρασης της τεχνολογίας και της μηχανικής πιο συγκεκριμένα που άλλαξαν πολλά τόσο στον τρόπο ζωής των ανθρώπων, όσο και στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Αποδεχόμενοι ότι βιώνουμε την 4η, Ψηφιακή αυτή τη φορά Επανάσταση, οι επιδράσεις στην κοινωνία καθώς και στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι τεράστιες.

 

Η πανδημία που ακόμα είναι σε εξέλιξη έχει αναδείξει ως ένας μεγεθυντικός φακός το ρόλο της ψηφιακής τεχνολογίας και των δεδομένων, ως τα εργαλεία που επιστρατευτήκαν τόσο για την αντιμετώπισή της όσο και για την προσαρμογή και συνέχιση των λειτουργιών υπό νέες συνθήκες.

 

Αν και η φράση «ψηφιακός μετασχηματισμός και ψηφιοποίηση» έχει διαφορετική σημασία για κάθε επιχείρηση, σηματοδοτεί τελικά μια ριζική επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, τις διαδικασίες και τους ανθρώπους, για να εξελίξει την επιχειρηματική του απόδοση. Και ενώ όλο και περισσότερο γίνονται αναφορές στην ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, ως το νέο αναπόφευκτο εξελικτικό στοιχείο σε έναν Δαρβινιστικό κόσμο όπου επιβιώνει ο πλέον προσαρμοστικός, η αναφορά στον όρο γίνεται με έμφαση στο στοιχείο της ψηφιοποίησης παρά στον μετασχηματισμό.

 

Στόχος του μετασχηματισμού, που δεν μπορεί να νοηθεί ως ένα έργο ή ακόμα και ως σύνολο έργων, είναι οι συνέπειες στο σύνολο λειτουργίας της επιχείρησης (business outcomes) και όχι στα μεμονωμένα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων και ενεργειών που συνδράμουν στη επίτευξη των στόχων των έργων. Οι συνέπειες του μετασχηματισμού θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται σε έννοιες όπως η εταιρική κουλτούρα, οι δεξιότητες, η καινοτομία, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κ.α., επηρεάζοντας δηλαδή κάθε σημείο της αλυσίδας αξίας της επιχείρησης.

 

Ηγεσία και μετασχηματισμός

Πώς οι επιχειρηματικοί ηγέτες μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις και τους προετοιμάζουν για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος; Πώς καθοδηγούν τους οργανισμούς στους για την νέα ψηφιακή εποχή; Τις δικές τους πρακτικές και εμπειρίες για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους αναμένεται να μιλήσουν ενώπιον του του 20ου Leadership & Human Resource Management οι:

 

• Λύσανδρος Ιωάννου, CEO and Chairman, PHC Franchised Restaurants Ltd

• Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC

• Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, CEO & President of the Council, European University of Cyprus

 

20χρoνα

Το Συνέδριο Leadership & Human Resource Management, που διοργανώνεται από την IMH και την PwC Κύπρου, αποτελεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο. Φέτος το συνέδριο διοργανώνεται για 20ή χρονιά, με την IMH και την PwC Κύπρου να στοχεύουν στην λεπτομερή ανάλυση της ουσίας σε ό,τι αφορά την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και την δημιουργία ανάπτυξης μέσω της ηγεσίας.  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ηilton Nicosia, στις 08:30.

 

Το συνέδριο απευθύνεται σε Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών κατάρτισης και ανάπτυξης, επαγγελματιών Εργασιακών Σχέσεων, συμβούλων Διοίκησης και HRM, καθώς και Διευθύνοντες Συμβούλους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτερα στελέχη εταιρειών σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών ΜμΕ, της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Μπορείτε να δηλώσετε εγγραφή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: PwC Κύπρου και ΙΜΗ

Χορηγοί: Ancoria Insurance, Safe Bulkers, Inc.

Υποστηρικτές: Advanced Management Solutions Ltd (AMS), Έργο Γραφεία Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗΤηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland