Τα highlights των 8ων KEBE Business Leader Awards

  03/12/2021 12:15
Τα highlights των 8ων KEBE Business Leader Awards

Τα highlights των 8ων KEBE Business Leader Awards

  03/12/2021 12:15

Υπό την  παρουσία της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε η φετινή τελετή βράβευσης των 8ων KEBE Business Leader Awards, το βράδυ της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό.

Την τελετή χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης επισημαίνοντας  ότι για το ΚΕΒΕ αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι τα βραβεία αυτά έγιναν θεσμός, καθώς προσδίδουν αξία και αναγνώριση σε όσους επιχειρηματίες έχουν με τις ηγετικές τους ικανότητες διαπρέψει στον τομέα τους. 

Με την σειρά του ο Κώστας Κώστα, Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών υπογράμμισε ότι  επιχειρηματικότητα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και πως η επιβράβευση αυτών που ξεχώρισαν για την ηγεσία τους, αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους.

Δέκα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της τελετής.

Το «Τιμητικό Βραβείο για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα» απονεμήθηκε στον Ανδρέα Παπαέλληνα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική. Business Leader στην Κατηγορία Πρωτογενής Τομέας ο Γιώργος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της Αδελφοί Ανδρέου Χοιροστάσια. Ο Γιώργος Πέτρου, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα, βραβεύθηκε στην κατηγορία Βιομηχανία. Το βραβείο στην κατηγορία Επαγγελματικές Υπηρεσίες απονεμήθηκε στον Ευγένιο Ευγενίου, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της PwC Κύπρου. Στον Θωμά Καζάκο, Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία Ναυτιλία. Business Leader στην κατηγορία Εμπόριο, ο Ντίνος Μιτσίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία. Στην κατηγορία Τουρισμός βραβεύθηκε ο Θάνος Μιχαηλίδης, Managing Director της Thanos Hotels and Resorts. Στον Αντρέα Νεοκλέου, CEO της Cyta απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες. Business Leader στην κατηγορία Ανάπτυξη Γης η Δήμητρα Καραντώκη, Εκτελεστική Πρόεδρος της Karantokis Group. Ο Χρίστης Χριστοφόρου, πρώην CEO της Deloitte Κύπρου βραβεύτηκε στην κατηγορία Επαγγελματικές Υπηρεσίες. 

Κύριος χορηγός των βραβείων ήταν οι Γενικές Ασφάλειες.

Χρυσοί Χορηγοί: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Parimatch Tech

Αργυροί Χορηγοί: TFI Markets, Safebulkers, Υπεραγορές Σκλαβενίτης

Χορηγόι Επικοινωνίας:  IN Business, ALPHA Κύπρου

Την βραδιά διοργάνωσαν η ΙΜΗ και το ΚΕΒΕ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας