Π. Βλαδιμήρου: Tο digital άρχισε να γίνεται σοβαρή υπόθεση

InBusinessNews  30/11/2021 10:32
Π. Βλαδιμήρου: Tο digital άρχισε να γίνεται σοβαρή υπόθεση

Π. Βλαδιμήρου: Tο digital άρχισε να γίνεται σοβαρή υπόθεση

InBusinessNews  30/11/2021 10:32

Αν και οι εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία είναι ραγδαίες, ωστόσο κάποια πράγματα παραμένουν θεμελιώδης στον τομέα του digital marketing. Αυτό ανέφερε ο Παντελής Βλαδιμήρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts μιλώντας ενώπιον του 17ου Digital Marketing Conference, επισημαίνοντας πως μετά την πανδημία το digital είναι θεμελιώδης για τα brands.

Αναφερόμενος στη στρατηγική για digital marketing υπογράμμισε πως το 2021 το περιεχόμενο δεν αντιπροσωπεύει τη γενιά GenZ, προσθέτοντας ως η συγκεκριμένη γενιά θα πρέπει να προσεγγιστεί διαφορετικά. Παράλληλα, πως το Instagram άρχισε να υπερισχύει του facebook, ενώ το digital customer experience μέσω chats.

O κ. Βλαδιμήρου ανέφερε πως το digital άρχισε να γίνεται σοβαρή υπόθεση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα trends που θα επικρατήσουν το 2022 τονίζοντας πως το video περιεχόμενο θα κυριαρχήσει καθώς είναι most engaging, μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα μηνύματα και το κοινό άρχισε να προτιμά περισσότερο το video.

Επίσης, το real brand ambassador – influencer ήρθε για να μείνει, ενώ σημαντικό είναι πως αξιοποιούμε εμείς τους influencers και όχι ποιοι είναι οι influencers.

To CSR content και ο αντίκτυπος τους στην κοινωνία αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μία τάση, υπογραμμίζοντας πως οι καταναλωτές προτιμούν brands που ακολουθούν πράσινες πολιτικές.

Τα Shoppable posts θα κερδίσουν ακόμη περισσότερο έδαφος διότι αποτελούν εύκολα για τον  χρήστη να πραγματοποιήσουν αγορές.

To search θα αποτελεί ακόμη μια τάση διότι ακόμη το 85% των καταναλωτών προβαίνουν σε google search προτού προβούν σε online αγορές. Αν δεν είμαστε πρώτοι στη σελίδα της google τότε θα χαθεί η ευκαιρία.

Τέλος, το Performance θα είναι ακόμη μια τάση, διότι οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και με βάση το performance θα πρέπει να προσαρμοστεί η στρατηγική μας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας