Όλα έτοιμα για την τελετή των 8ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  29/11/2021 10:22
Όλα έτοιμα για την τελετή των 8ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Όλα έτοιμα για την τελετή των 8ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  29/11/2021 10:22

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards έρχονται για όγδοη συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών. Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Park Lane στη Λεμεσό, παρουσία της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

Στα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, που παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες και διοργανώνουν Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και ΙΜΗ, βραβεύονται επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ηγούνται στους τομείς: Γεωργία/Κτηνοτροφία/Αλιεία, Βιομηχανία, Εμπόριο, Τουρισμός/Eστίαση/Ψυχαγωγία, Ναυτιλία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά/ Επαγγελματικές Υπηρεσίες. Απονέμεται, επίσης, το Τιμητικό Βραβείο για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα σε ηγέτες που η δράση τους ξεχώρισε σε βαθμό που να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές. 

Στους ιδιαίτερα περίεργους καιρούς, όπως αυτοί που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η επιβράβευση παίρνει τη μορφή απόφασης για ακόμα μεγαλύτερες μάχες στα δύσκολα.

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για οκτώ συναπτά έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.

Η συμμετοχή στα KEBE Business Leader Awards θα γίνει κατόπιν αποστολής ατομικής πρόσκλησης.

Tα 8α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες.

Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες

Χρυσοί Χορηγοί: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,  Parimatch

Αργυροί Χορηγοί: Υπεραγορές Σκλαβενίτης, Safebulkers, TFI

Χορηγός Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου

Διοργανωτές: ΚΕΒΕ, IMH

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας