Φέτος γιορτάζουμε μαζί στις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Δελτίο Τύπου  26/11/2021 17:26
Φέτος γιορτάζουμε μαζί στις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Φέτος γιορτάζουμε μαζί στις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Δελτίο Τύπου  26/11/2021 17:26

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου είναι πάντα δίπλα μας και στις φετινές γιορτές μας προσκαλούν, σε συνεργασία με την Coca Cola, να απολαύσουμε μοναδικές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις αλλά και προσφορές!

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν, επειδή φέτος ο Άγιος Βασίλης αφήνει το έλκηθρό του και έρχεται με... το φορτηγάκι της Coca Cola για να δώσει μαζί μας ραντεβού στα καταστήματα των Υπεραγορών Παπαντωνίου. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00-19.00 στη Λευκωσία (Παπαντωνίου Έγκωμης), το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00-19.00 στην Πάφο (Παπαντωνίου Ελλάδος) και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00-19.00, στη Λεμεσό (Παπαντωνίου Λεμεσού).

Τι δώρα και εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους; Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη και να πάρουν αναμνηστικά δωράκια, όπως λούτρινα αρκουδάκια και άλλα δώρα-έκπληξη. Όσο για τους μεγάλους, εντός των καταστημάτων των Υπεραγορών Παπαντωνίου και με την αγορά οποιασδήποτε πολυσκευασίας των αγαπημένων τους αναψυκτικών Coca Cola, Sprite, Fanta και Schweppes θα έχουν έκπτωση 0,50 ευρώ, ενώ παράλληλα με κάθε αγορά 2 πολυσυσκευασιών Coca Cola θα κερδίζουν και ένα συλλεκτικό κεραμικό ποτήρι του αγαπημένου τους αναψυκτικού διακοσμημένο με ένα χριστουγεννιάτικο μοτίβο!

Μ’ αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο οι Υπεραγορές Παπαντωνίου επιλέγουν να εκφράσουν εμπράκτως τις ευχαριστίες τους στο καταναλωτικό κοινό για τη σταθερή του επιλογή σε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, γι’ αυτό και είναι βέβαιο ότι μικροί και μεγάλοι που θα δώσουν το “παρών” σ’ αυτήν τη χριστουγεννιάτικη δράση θα απολαύσουν μοναδικές γιορτινές στιγμές.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας