Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέδριο Wealth and Estate Planning

Πολύκαρπος Θωμά  26/11/2021 12:48
Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέδριο Wealth and Estate Planning

Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέδριο Wealth and Estate Planning

Πολύκαρπος Θωμά  26/11/2021 12:48

Θέματα που σχετίζονται με τη διαδοχή και τον κληρονομικό προγραμματισμό συζητήθηκαν στο συνέδριο Wealth and Estate Planning που παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα, την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Στο συνέδριο έγινε σειρά παρουσιάσεων κατά τις οποίες δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές σε affluent και high-net-worth individuals αναφορικά με τον σχεδιασμό της περιουσίας και τον τρόπο μεταφοράς της στην επόμενη γενιά. Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία αναζήτησης επαγγελματιών συμβούλων για τη διαχείριση ακινήτων.

Στον χαιρετισμό του, ο Παναγιώτης Τάγκαλος, Manager of Wealth and Investment Services της Ελληνικής Τράπεζας, υπογράμμισε ότι οι νέοι ηλικίας 20-29 ετών παγκοσμίως δεν διαθέτουν τον κατάλληλο χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό και, συνεπώς, δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τον πλούτο και να ακολουθήσουν σωστές επενδυτικές στρατηγικές.

Παράλληλα, ο Κοσμάς Κοσμά, Director της K. Treppides & Co, ανέλυσε τις τελευταίες τάσεις στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων σε οικογενειακές επιχειρήσεις, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα εσωτερικού ελέγχου για ενσωμάτωση της οικογενειακής κουλτούρας σε μία εταιρεία, ώστε να ενισχύεται η απόδοσή της. 

Τη διοργάνωση ανέλαβε η IMH. Κύριος χορηγός ήταν η Ελληνική Τράπεζα. Χορηγός: Treppides Group of Companies.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας