Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΠΑΣΥΚΑΦ: Πρόσκληση συμμετοχής σε μελέτη

O ΠΑΣΥΚΑΦ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη μελέτη με θέμα «Διαβίωση σε έξυπνα σπίτια - ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε άτομα που εκτίθενται σε κινδύνους κοινωνικούς και κινδύνους υγείας - GATEKEEPER».

Η μελέτη διεξάγεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος GATEKEEPER, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 με αριθμό συμβολαίου 857223 και έχει ως κύριο στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών που γηράσκουν. Επιπλέον, διερευνά, εάν η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών στην παρακολούθηση της υγείας, βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ατόμων.

Ο σκοπός της μελέτης είναι η συλλογή και ανάλυση δεδομένων για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άτομα ηλικίας 50+ με εμπειρία καρκίνου και να είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Το πρόγραμμα GATEKEEPER υλοποιείται από το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας του ΠΑΣΥΚΑΦ, που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση της έρευνας σε θέματα υγείας και κοινωνικών θεμάτων σε διεθνές και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Σύνδεσμος, στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή ενίσχυση των γνώσεων του ανθρώπινου δυναμικού του και ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει στα άτομα με εμπειρία καρκίνου, συμμετέχει, τόσο ως συντονιστής, όσο και ως εταίρος, σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως το HORIZON 2020, το ERASMUS +, το EEA Grants, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου, κ.α.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην πιο πάνω μελέτη παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης του ΠΑΣΥΚΑΦ, κ. Μαρία Κρινή στο τηλέφωνο 22 050 813 ή μέσω email mariakr@pasykaf.org

Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε https://pasykaf.org/el-eu-projects/ 

Δειτε Επισης

Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Διήμερο σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας