Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Έρχεται το μεγαλύτερο event digital marketing με high vibes

Η εμπειρία χωρίς θεωρία είναι τυφλή, αλλά η θεωρία χωρίς εμπειρία είναι απλώς πνευματικό παιχνίδι. Με τη γνωστή φράση του Immanuel Kant Webarts και ΙΜΗ υπόσχονται μοναδική εμπειρία σε όσους θα συμμετέχουν στο 17th Digital Marketing Forum, καθώς η θεωρία θα συναντήσει την εμπειρία, ενώ οι εξομολογήσεις κορυφαίων ομιλητών και τα μυστικά της κάθε κίνησης των influencers και TikTokers θα ανεβάσουν τη λίμπιντο, ενώ τα vibes θα κτυπήσουν κόκκινο με τους ήχους Dj’s και όχι μόνο.

The online way to… business success

Το digital marketing έχει αναπτυχθεί με γρήγορο ρυθμό τα τελευταία χρόνια, με την πανδημία του κορωνοϊού να επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αυτή και να επεκτείνει τη χρήση του γρηγορότερα. Ο κόσμος του marketing ψηφιοποιείται σταδιακά τα τελευταία χρόνια και μπορεί να προσεγγίσει δυνητικούς πελάτες, με τρόπους που οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν μπορούν να πετύχουν.

Τα πάντα πλέον, από την αγορά καταναλωτικών αγαθών ως τις τραπεζικές συναλλαγές γίνονται όλο και περισσότερες διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή επαφή έχει μεταμορφωθεί σε μία σημαντική κοινωνική επαφή, με τρόπο που δεν υπήρχε προηγουμένως. Προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτό, οι άνθρωποι χρειάστηκε να αλλάξουν τις συνήθειες τους ή ακόμα και να μάθουν να χρησιμοποιούν διαδικτυακά εργαλεία με τρόπο που δεν είχαν χρησιμοποιήσει νωρίτερα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν  περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο – και αυτό σημαίνει ότι οι digital marketers έχουν περισσότερες ευκαιρίες να τους προσεγγίσουν.

Digital Marketing Forum

Το 17th Digital Marketing Forum στοχεύει να αναδείξει τη σημασία του digital marketing για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Επαγγελματίες υψηλού επιπέδου από την Κύπρο και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις digital marketing που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να αναπτυχθούν σε  μια εποχή όπου η καινοτομία κυριαρχεί. Μάρκετινγκ Βίντεο, Podcasting, Στρατηγική Κοινωνικών Μέσων, Influencer MarketingΕπιρροή, εμπειρία και αφοσίωση πελατών είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν ενώπιον του φετινού συνεδρίου, ενώ κορυφαία στελέχη και ομιλητές γνώστες του digital marketing έχουν κληθεί να «δώσουν τα δικά τους φώτα». Μεταξύ των ομιλητών οι:

Niels Waem, Experiment Lead, Cosmos Collective, Belgium

Giannos Tran, Business Development Director, Ontime Media

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Digital Strategist, MRM/McCann, Ελλάδα

Παντελής Βλαδιμήρου, Διευθύνων Σύμβουλος, Webarts

Gerry White, SEO Director, Ex- Rise at Seven, Ex-Just Eat, UK

Joerg Schudrowitz, Consumer Experience Journey Manager, BSH Home Appliances Group, Germany

Διαφημιστικά Γραφεία και Digital Marketing

Για το ρόλο των διαφημιστικών γραφείων στην ενίσχυση και διαμόρφωση του digital marketing στην Κύπρο αναμένεται να συζητήσουν στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Γιώργο Ζερβίδη, Marketing & Brand Strategist, Trainer, οι:

Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου, Διευθύνων Σύμβουλος, Partners VMLY&R, pr:partners & Byte The Digital Agency

Περικλής Έλληνας, Διευθύνων Σύμβουλος, ImarComms

Μάριος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής, Gnomi Integrated Communications

Αντρέας Παύλου, Director Of Digital Services, DeLeMa McCann Cyprus

Παναγιώτης Σάκκη, Director / Γενικός Διευθυντής, Ontime Media

Μικρόφωνο στους TikTokers

Οι δύο από τις δημοφιλέστερες TikTokers της Κύπρου, Pan Dragomir και Μαριάννα Δημητρίου, θα μιλήσουν στο πλαίσιο fireside chat, για τον ρόλο των influencer στα social media και γιατί επιχειρήσεις και brands αν εμπιστευτούν τους influencers για τα digital marketing campaigns τους.

Digital παρουσία και κυπριακές επιχειρήσεις

Για την ενδυνάμωση της ψηφιακής παρουσίας των κυπριακών επιχειρήσεων αναμένεται να συζητήσουν στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Παντελή Βλαδιμήρου, Διευθύνων Σύμβουλο της Webarts, οι:

Θωμάς Ερωτοκρίτου, Προϊστάμενος Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Ελληνική Τράπεζα

Νίκος Ανδρονίκου, CEO, WaysExpress.com

Λουκία Βασιλειάδου, Marketing Manager, Leroy Merlin Cyprus

Media portals στην Κύπρο

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας έχει ενδυναμώσει την απήχηση των social media και συνεπώς και την απήχηση των media portals. Γιατί λοιπόν μια εταιρεία ή ένας οργανισμός να επιλέξει να διαφημιστεί μέσω των media portals; Ποια η απήχηση στο ευρύ κοινό και ποια τα αποτελέσματα; Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν τα ειδησεογραφικά portals για να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους; Στα πιο πάνω ερωτήματα θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Δημήτρη Δημητρίου, Πρόεδρος της ΚΟΕΔ, οι:

Παναγιώτης Τσαγκάρης, Διευθυντής Ειδήσεων, Digital Tree

Φρόσω Βιολάρη, Δημοσιογράφος/Αρχισυντάκτρια, SigmaLive/Όμιλος ΔΙΑΣ

Ντίνα Κλεάνθους, Αρχισυντάκτρια, REPORTER

Το 17th Digital Marketing Forum θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου μεταξύ 08:30 και 14:30, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φετινού Φόρουμ, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Διευθύνοντες συμβούλους, Διευθυντές μάρκετινγκ, Υπεύθυνους πωλήσεων,  Υπεύθυνους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Υπεύθυνους πελατειακών σχέσεων, στελέχη διαφημιστικών γραφείων, Συμβούλους μάρκετινγκ, ειδικούς ψηφιακού μάρκετινγκ και ψηφιακής διαφήμισης και προγραμματιστές πλατφορμών.

Για online εγγραφές, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Τα μέλη των συνδέσμων που στηρίζουν το συνέδριο (Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου) δικαιούνται έκπτωση 20% στα τέλη εγγραφής.

Πληροφορίες

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Webarts

Χορηγοί: ImarComms, IMR, Ontime Media, UCLan Cyprus

Υποστηρικτής: Nicosia Tourism Board

Με τη στήριξη: Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, MESIMVRIA Enterprises, περιοδικό GOLD magazine, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com   ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»