Digital Agencies Vs παραδοσιακοί leaders της διαφημιστικής αγοράς

InBusinessNews  24/11/2021 10:02
Digital Agencies Vs παραδοσιακοί leaders της διαφημιστικής αγοράς

Digital Agencies Vs παραδοσιακοί leaders της διαφημιστικής αγοράς

InBusinessNews  24/11/2021 10:02

Αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα του marketing και της επικοινωνίας καθώς ολοένα και περισσότερο αξιοποιούνται νέα εργαλεία που παρέχει η τεχνολογία. Το internet εξελίσσεται σε βασικό χώρο εκδήλωσης της αγοραστικής συμπεριφοράς των καταναλωτών, οι οποίοι το αξιοποιούν όλο και πιο μαζικά χρόνο με το χρόνο, προτιμώντας το με σαφήνεια πλέον από άλλα μέσα. Αυτή η αλλαγή δημιουργεί νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, καθώς προσπαθούν να στοχεύσουν συγκεκριμένους πελάτες ή τμήματα της αγοράς μέσα από το digital περιβάλλον. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και τα διαφημιστικά γραφεία προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να αξιοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής των πελατών τους.

Στην παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή, μεγάλοι παίκτες τείνουν να επιλέγουν ανερχόμενα digital agencies αντί για παραδοσιακούς leaders της διαφημιστικής αγοράς, καθώς η οικονομική κρίση της πανδημίας συνέπεσε χρονικά με την ανάδυση της νέας digital era και μαζί προκάλεσαν σημαντικές ανακατατάξεις στη διαφημιστική αγορά. Παραδοσιακές δυνάμεις δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν το ίδιο αποτελεσματικά σε crisis mode, ούτε επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά στη δημιουργία νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών. Το κενό που άφησαν όμως καλύφθηκε γρήγορα από μίας νέας γενιάς digital agencies με βαθιά γνώση της "γραμματικής" του internet, out of the box σκέψη και ευέλικτες δομές που τους επέτρεψαν να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία. Η νέα πραγματικότητα παγιώνεται, με πολλούς νέους πελάτες να εμπιστεύονται σταθερά digital-first marketing agencies, με τις παραδοσιακές δυνάμεις να επιχειρούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος είτε με στελεχώσεις digital τμημάτων είτε με συγχωνεύσεις είτε με εξαγορές digital agencies.

Διαφημιστικά Γραφεία και Digital Marketing

Για το ρόλο των διαφημιστικών γραφείων στην ενίσχυση και διαμόρφωση του digital marketing στην Κύπρο αναμένεται να συζητήσουν στο 17ο Digital Marketing Forum στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Γιώργο Ζερβίδη, Marketing & Brand Strategist, Trainer, οι:

  • Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου, Διευθύνων Σύμβουλος, Partners VMLY&R, pr:partners & Byte The Digital Agency
  • Περικλής Έλληνας, Διευθύνων Σύμβουλος, ImarComms
  • Μάριος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής, Gnomi Integrated Communications
  • Αντρέας Παύλου, Director Of Digital Services, DeLeMa McCann Cyprus
  • Παναγιώτης Σάκκη, Director / Γενικός Διευθυντής, Ontime Media

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις για το πώς και σε ποιο βαθμό έχουν επηρεάσει τον κλάδο της διαφήμισης oι επιπτώσεις της πανδημίας, ενώ θα κληθούν να προβούν στις δικές τους εκτιμήσεις και προβλέψεις για την επόμενη μέρα στον κλάδο της διαφήμισης.

Η συζήτηση θα καλύψει θέματα όπως:

• Ποιες προκλήσεις αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τα διαφημιστικά γραφεία εν μέσω πανδημίας;

• Πως επηρεάζει τα διαφημιστικά γραφεία η εξέλιξη της τεχνολογίας και η συνεχής άνοδος της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

• Ποιο το μερίδιο της digital διαφήμισης στην κυπριακή αγορά και πως οι κυπριακές επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του digital marketing;

• Ποιος ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πως αυτά θα διαμορφώσουν το digital marketing στην Κύπρο την επόμενη πενταετία (π.χ. Tik-Tok, facebook, Instagram)

• Εργαλεία που αξιοποιούνται στην Κύπρo και αναμένεται να επηρεάσουν τον χώρο (Content Marketing, Video Marketing, Podcasting, Social Media Strategy, Influencer Marketing)

• Με ποια κριτήρια επιλέγουν τα διαφημιστικά γραφεία που και με ποιον τρόπο θα διαφημίσουν τους πελάτες τους;

Το 17ο Φόρουμ Ψηφιακού Μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου μεταξύ 08:30 και 14:30, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φετινού Φόρουμ, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Διευθύνοντες συμβούλους, Διευθυντές μάρκετινγκ, Υπεύθυνους πωλήσεων,  Υπεύθυνους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Υπεύθυνους πελατειακών σχέσεων, στελέχη διαφημιστικών γραφείων, Συμβούλους μάρκετινγκ, ειδικούς ψηφιακού μάρκετινγκ και ψηφιακής διαφήμισης και προγραμματιστές πλατφορμών.

Για online εγγραφές, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Τα μέλη των συνδέσμων που στηρίζουν το συνέδριο (Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου) δικαιούνται έκπτωση 20% στα τέλη εγγραφής.

Πληροφορίες

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Webarts

Χορηγοί: ImarComms, IMR, Ontime Media, UCLan Cyprus

Υποστηρικτής: Nicosia Tourism Board

Με τη στήριξη: Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, MESIMVRIA Enterprises, περιοδικό GOLD magazine, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com   ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας