Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η DHL Express Κύπρου γιορτάζει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο

Η DHL Express Κύπρου, η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών logistics στον κόσμο, γιορτάζει τη συμπλήρωση 40 χρόνων παρουσίας στην Κύπρο, από τότε που άνοιξε το πρώτο της γραφείο το 1981.

Με σκοπό και αποστολή της να φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής μέσω του εμπορίου και ανάπτυξης επιχειρήσεων, η DHL Express Κύπρου, έχει εξελιχθεί στην κορυφαία και την πιο αξιόπιστη επιλογή για ταχυμεταφορές στην Κύπρο καθώς επίσης και ένας διακεκριμένος εργοδότης επιλογής.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο νησί με μόλις τρεις υπαλλήλους, ωστόσο επέκτεινε γρήγορα τις δραστηριότητές της αφού το 1985, ήταν σε θέση να διεκπεραιώνει μόνη της τους εκτελωνισμούς των αποστολών. Σήμερα, η  DHL Express Κύπρου έχει συνολικά επτά σημεία στη διάθεση του κοινού για τις ανάγκες αποστολής και παραλαβής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics, γρήγορες και ασφαλείς ταχυμεταφορές, ενώ ενισχύει την εξωστρέφεια της κυπριακής επιχειρηματικότητας με απλοποιημένες τελωνειακές διαδικασίες. Ως η πρώτη εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες διεθνών ταχυμεταφορών στην Κύπρο, η DHL έχει αποκτήσει βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, η οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί από την εξυπηρέτηση της παγκόσμιας αγοράς, έχει ως αποτέλεσμα τη διαχρονική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, διατηρώντας τη μακροχρόνια θέση της ως ηγέτιδα στην αγορά.

O κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η DHL Express Κύπρου δεσμεύεται να συνεχίσει να συνδέει υπεύθυνα καταναλωτικό κοινό και επιχειρήσεις, διατηρώντας παράλληλα γρήγορο χρόνο παράδοσης. Είμαστε ευγνώμονες για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύουν οι καταναλωτές στην Κύπρο τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτό που μας καθοδηγεί είναι η εξειδίκευσή μας στις υπηρεσίες logistics, καθώς επίσης και η αφοσίωση και ο ζήλος των 165 ειδικά εκπαιδευμένων εργαζομένων μας.»

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την παρουσία της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, η DHL Express Κύπρου προσφέρει ακόμη καλύτερους χρόνους για τους πελάτες της μιας και διαθέτει ένα εμπορικό αεροπλάνο που εξυπηρετεί αποκλειστικά την Κύπρο. Το αεροσκάφος, τύπου Airbus A300, μεταφέρει 35 τόνους εμπορευμάτων και πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις, συνδέοντας απευθείας τη Λάρνακα με περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς – από τη Σιβηρία μέχρι το Χονγκ Κονγκ και τη Λατινική Αμερική. Επιπλέον, η DHL Express Κύπρου είναι από τον Οκτώβριο του 2018 η πρώτη εταιρεία ταχυμεταφορών στο νησί που κατέχει άδεια Εγκεκριμένου Μεταφορέα (Regulated Agent). Λόγω της συνεχής αύξησης του κύκλου εργασιών τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία επεκτείνεται διαρκώς επενδύοντας στην αναβάθμιση των κτιριακών της εγκαταστάσεων και σημείων εξυπηρέτησης παγκύπρια, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, το 2020, η DHL Express Κύπρου άνοιξε το πρώτο αποκλειστικό σημείο εξυπηρέτησης πελατών στην Πάφο, ενώ το 2021, προχώρησε στη δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στη Λεμεσό για να καλύψει τη μεγάλη αύξηση των αποστολών και προσωπικού της. Με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου να γίνεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών που διέπει τις διαδικασίες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, οι νέες εγκαταστάσεις παρέχουν επίσης «πράσινες» λύσεις.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η διάκριση της εταιρείας ως “Global Top Employer” για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, (πιστοποίηση που έχει λάβει σε περισσότερες από 48 χώρες), ενώ έχει αναδειχθεί ανάμεσα στους καλύτερους χώρους εργασίας για το 2021 (Cyprus’ Best Workplace 2021).

Η DHL Express, στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει την κοινωνία και το περιβάλλον και ενισχύει οργανισμούς με κοινωφελείς σκοπούς. Ενδεικτικά αναφέρεται η στενή και μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με SUPPORTCY, Reaction και Hope for Children. Ταυτόχρονα, ακολουθεί την παγκόσμια πρωτοβουλία GO GREEΝ, που έχει στόχο να μηδενίσει το  αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα της εταιρείας έως το 2050. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά στις νέες εγκαταστάσεις της στη Λεμεσό, και το 2022 θα αντικαταστήσει τα βαν με ηλεκτρικά οχήματα.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της DHL Express .

 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου