Η αγορά της Πάφου μπήκε σε ρυθμούς cashback

Οι καταναλωτές της Πάφου από την 1η Νοεμβρίου βιώνουν το λεγόμενο cash back, την άμεση επιστροφή χρημάτων δηλαδή, μιας και η επαρχία της Πάφου επιλέχθηκε για να τεθεί σε λειτουργία το πιλοτικό πρόγραμμα της εφαρμογής της Buyway365.

Η εφαρμογή ενώνει τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές και μέσα από αυτή επωφελούνται και οι δύο πλευρές. Η φιλοσοφία είναι απλή: Επιλεγμένες επιχειρήσεις και από τις 7 κατηγορίες της αγοράς προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές με άμεση επιστροφή χρημάτων προς τους καταναλωτές, την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Σήμερα μοιάζει να αλλάζει κάτι από το μούδιασμα της αγοράς των τελευταίων μηνών και αυτό είναι θετικό για όλους τους κατοίκους της επαρχίας Πάφου μέσω αυτής της πολλά υποσχόμενης εφαρμογής για κινητά.

Από την 1η Νοεμβρίου πάνω από 100, ανεξαρτήτως μεγέθους, επιχειρήσεις της επαρχίας Πάφου έγιναν μέλη της Buyway365 και συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση που στόχο έχει φέρει πιο κοντά το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντάς του την επιβράβευση που έχει ανάγκη. Αλλά και οι καταναλωτές από την πλευρά τους δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον προς τη συγκεκριμένη εφαρμογή, με πολλούς να την έχουν ήδη εγκαταστήσει στα κινητά τους.

Πώς λειτουργεί

Ο καταναλωτής, αφού κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν στο κινητό του και κάνει την εγγραφή του, καταχωρεί όσες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιεί και πλέον είναι έτοιμος να μπει και να απολαύσει τα προτερήματα του κόσμου της Buyway365.

Έχοντας ένα μεγάλο αριθμό επιλογών από επιχειρήσεις, μπορεί να αναζητήσει και να βρει τις αποκλειστικές προσφορές που τον ενδιαφέρουν και προσφέρονται στην Buyway365. Παράλληλα, μέσω του Google map μπορεί να εντοπίσει την επιχείρηση που τον  ενδιαφέρει.

Αφού πληρώσει με την πιστωτική κάρτα που δήλωσε στην εφαρμογή, λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων που προσφέρει η επιχείρηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι συναλλαγές διασφαλίζονται με την αξιοπιστία του παρόχου μας JCC και δεν χρειάζεται η χρήση κουπονιών ή σάρωση οποιουδήποτε κωδικού. Η Buyway365 δεν είναι δεσμευμένη και δεν έχει καμία σχέση με κανένα χρηματοοικονομικό οργανισμό, αντίθετα βοηθά τους χρήστες όλων των τραπεζικών καρτών.

Το app της Buyway365 σου προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπεις όλη την ιστορία των συναλλαγών σου και πόσα χρήματα εξοικονόμησες τις τελευταίες 7 ημέρες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο κοινό από το App Store και το Google Play .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://buyway365.com

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»