Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στην παγκόσμια οικογένεια του CFA Institute 14 νέοι Charterholders

Την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου CFA από 14 νέους Charterholders, ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα.

Όλοι οι διακριθέντες ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τις τρεις απαιτητικές εξετάσεις του Ινστιτούτου και πλέον ανήκουν στην παγκόσμια οικογένεια του CFA, που αριθμεί περισσότερα από 175.000 μέλη διεθνώς, τα οποία ασχολούνται με θέματα σχετικά µε τη χρηματοοικονομική επιστήμη και τις επενδύσεις, μέσω των 160 και πλέον τοπικών συνδέσμων, που εκπροσωπούν.

Συγχαίροντας τους επιτυχόντες η Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου, Ελένη Κωνσταντίνου, εξήρε τη θέληση και την αφοσίωση τους, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, λόγω της κρίσης ου επέφερε η πανδημία.

«Είμαστε υπερήφανοι για την αποφασιστικότητά σας να συνεχίσετε το σημαντικό αυτό ταξίδι και να φτάσετε στον προορισμό σας, κερδίζοντας επάξια τον συγκεκριμένο τίτλο, ο οποίος αποτελεί το κλειδί για το λαμπρό μέλλον που σας περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στους νέους Charterholders, τόνισε ότι πλέον μπορούν να θεωρούν και επίσημα τους εαυτούς τους μέλη του Ινστιτούτου CFA, με αποστολή να ηγούνται στον τομέα των επενδύσεων και να προωθούν τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής, εκπαίδευσης και επαγγελματικής αριστείας, προς όφελος της κοινωνίας.

Σε διαδικτυακό μήνυμα, η Randi Tolber, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Global Society Relations, του CFA Institute, συγχάρηκε επίσης τους νέους Charterholders για την επιτυχία τους, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο βασικό στόχο του CFA, να προσδίδει αξία στην κοινωνία μέσα από τις δράσεις και τον επαγγελματισμό των μελών του.

Οι νέοι κάτοχοι του επαγγελματικού τίτλου CFA είναι:

 

Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Μιχαήλ, Χαράλαμπος Χρίστου, Δημήτρης Παντελίδης, Ευάγγελος Κληρίδης, Νικόλας Χωματένος, Νίκος Ποταμάρης, Παναγιώτης Χρονάς, Mohammed Abukhaizaran, Ανδρέας Γεωργίου, Tάρα Ηλιάδη, Φραγκίσκος Πέτρου, Artem Kontsevyenko και Saak Grigorian.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν για άλλη μια χρονιά  η TFI Markets Ltd.

Δειτε Επισης

Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Διήμερο σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας