Ανοίγει αυλαία το κορυφαίο γεγονός HORECA-Gastonomia Expo 2021

Ανάβει full τις μηχανές το HORECA-Gastronomia Expo 2021 που αποτελεί το κορυφαίο trade show της χρονιάς με παράλληλα happenings και εκδηλώσεις που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Το μεγαλύτερο trade show που διοργανώνουν οι Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και ΙΜΗ, ανοίγει σήμερα αυλαία μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2021, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, φιλοξενώντας  εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υφυπουργός τουρισμού, Σάββας Περδίος στο Περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, στις 19:00.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα», εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Παράλληλα με την έκθεση, ο Σ.Α.Κ. διοργανώνει το μεγαλύτερο παγκύπριο γαστρονομικό φεστιβάλ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οι διαγωνισμοί που λαμβάνουν χώρα στo πλαίσιο του φεστιβάλ, δίνουν την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως (μέλη του ΣΑΚ, μαθητές των ξενοδοχειακών σχολών και φοιτητές τριτοβάθμιων σχολών), να διαγωνιστούν σαν ως ίσος προς ίσο, με σκοπό την αναβάθμιση επαγγελματικών γνώσεων και τεχνικών και την ανταλλαγή πολύτιμων εμπειριών στο τραπέζι της εφαρμογής.

Στο πλαίσιο αυτών των διαγωνισμών, δίνεται επίσης στους επαγγελματίες chef που θα εκπροσωπήσουν τον Σ.Α.Κ., αλλά και την Κύπρο, σε διάφορα παγκόσμια γαστρονομικά φεστιβάλ και διαγωνισμούς μαγειρικής, η ευκαιρία ανάδειξης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώρας μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

Reporter Street Food Festival
Το μεγαλύτερο Street Food Festival έρχεται για 3 ημέρες γεμάτες γεύσεις, αρώματα, μουσική και πολλά happenings στον υπαίθριο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στο πλαίσιο της έκθεσης ΗΟRECA – Gastronomia που πραγματοποιείται στις 5-6-7 Νοεμβρίου 2021.  

Το Street Food Festival φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει τον χώρο της Κρατικής Έκθεσης και δίνει ραντεβού να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε αλλά και δροσερές μπύρες…

Εκτός από γεύσεις και κόσμο, αναμένεται να γεμίσει με διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Μουσική επιλογή από Djs και παρέα για 3 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις πατήστε εδώ

REPORTER STREET FOOD FESTIVAL
 

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 5  Νοεμβρίου - Κυριακή 7 Νοεμβρίου 18:00 – 00:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου
Οργανωτής: REPORTER

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HORECA Gastronomia Expo 2021
 

Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου | 14:00-20:00, Σάββατο 6 Νοεμβρίου | 10:00-20:00, Κυριακή 7 Νοεμβρίου | 10:00-20:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου, Περίπτερο 6

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός: BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , IMR
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Οργανωτής: Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου
Συντονιστής: ΙΜΗ
Για πληροφορίες: 22505555 / www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett