Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ενίσχυση τεχνικής ομάδας της Intergo Telecom

Καθήκοντα Head of Engineering στην Intergo Telecom Ltd, αναλαμβάνει πλέον ο Βαλεντίνος Παπασάββας. Ο κ. Παπασάββας, ο οποίος κατείχε διευθυντική θέση σε πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Κύπρο και διαθέτει εργασιακή πείρα δεκαετίας σε θέσεις κλειδιά, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αγγλία, έρχεται να ενισχύσει την τεχνική ομάδα της Intergo Telecom Ltd.

Η Intergo Telecom Ltd, με την κίνηση αυτή προσδοκά στην ολοκλήρωση ενός πολύ φιλόδοξου αναπτυξιακού πλάνου όσον αφορά τις πλατφόρμες της εταιρείας στους επόμενους 12 μήνες με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρεία με έδρα την Πάφο, προσφέρει τεχνολογικές λύσεις τηλεπικοινωνιών και δημιουργεί πλατφόρμες και εφαρμογές προς αυτή την κατεύθυνση. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να απλοποιήσει και να φτιάξει προσβάσιμες υπηρεσίες για τις εταιρείες μέσω διαδικτύου.

Δουλεύοντας, αρχικά με SMS και Viber, αλλά με σχέδια για προσθήκη στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και άλλων messengers, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν όλες τις επικοινωνίες B2C σε μια εύκολη πλατφόρμα επικοινωνιών.

Παρέχοντας ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή μηνυμάτων.

H εταιρεία ήδη συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως Ασφαλιστικές, Πανεπιστήμια, Forex, Κυβερνήσεις, Υπεραγορές, Εταιρείες Delivery, Εταιρείες Χρηματοπιστωτικών Λύσεων και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://sms.to
 

 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά