Έτοιμο το πρόγραμμα με Ειδικότητα «Αισθητική» από το Intercollege

Συνάντηση για την επίσημη παράδοση του έργου έγινε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Παρόντες ήταν o εκτελεστικός διευθυντής του Intercollege κ. Νικόλας Κυθρεώτης και ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Δρ. Ηλίας Μαρκάτζιης. Παρόντες ήταν επίσης ο Συντονιστής του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής, Επίκουρος Καθηγητής Δρ. Μάριος Στυλιανού καθώς και η καθηγήτρια Αισθητικής κυρία Γεωργία Μηνά, αφού την ευθύνη του συγγραφικού έργου είχε το πρόγραμμα Σπουδών Αισθητικής του Intercollege.

Το έργο αφορούσε τη συγγραφή των Αναλυτικών Προγραμμάτων Μαθημάτων στην ειδικότητα ‘Αισθητική’ για τη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση (ΜΤΕΕΚ). Στις 18/12/2020 το Intercollege είχε αναδειχθεί νικητής στο σχετικό διαγωνισμό αγοράς υπηρεσιών που είχε προκηρύξει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ – Αρ. Σύμβασης ΕΚΤ 29/20).

Η διάρκεια εκτέλεσης της Σύμβασης είχε καθοριστεί στους 14 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της. Το συγγραφικό έργο ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2021 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης και έγκρισής του από την Αναθέτουσα Αρχή, το Σεπτέμβριο  2021, 6 μήνες νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου.

Το Intercollege επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού της, για την άριστη συνεργασία που υπήρξε και που επέτρεψε την ταχύρρυθμη ολοκλήρωση ενός πολύ σημαντικού και ποιοτικού έργου για τη Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά