Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε στον μεγάλο τυχερό μία Ducati Multistrada!

Η ΕΚΟ Κύπρου εξακολουθεί να πρωτοπορεί, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια με τους καταναλωτές της. Ακόμη ένας υπερτυχερός, ο κ. Μιχάλης Σοφοκλέους, κάτοικος Λευκωσίας με καταγωγή από την Πάφο, παρέλαβε το μεγάλο του δώρο, μία Ducati Multistrada V4 S, Full έκδοσης, χάρη στην καινοτόμα εφαρμογή EKO Smile App που με κάθε της χρήση επιβραβεύει τους καταναλωτές.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του COVID-19, έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο Κτήμα Κουσιουμή. Η κλήρωση που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή είχε διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας κου Κυριάκου Κόκκινου, καθώς και του ανεξάρτητου νομικού συμβούλου από το δικηγορικό γραφείο “Γιώργος Γιάγκου Δ.Ε.Π.Ε”, ενώ ο μεγάλος νικητής ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά.   

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν έλειψαν και πάλι οι εκπλήξεις, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου μεγάλου διαγωνισμού, αυτήν τη φορά με δώρο 4 Ford Puma Ecco Boost ST Line X, αξίας 24.500 ευρώ το καθένα. Δικαίωμα συμμέτοχης θα έχουν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile App, που σταθερά θα επιβραβεύονται με συμμετοχές στην κλήρωση βάσει των συναλλαγών που πραγματοποιούν: όσο πιο πολύ θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τις αγορές τους μέσα από τα πρατήρια ΕΚΟ, τόσο θα αυξάνονται οι συμμετοχές τους στην κλήρωση και, κατ’ επέκταση, οι πιθανότητές τους να κερδίσουν ένα από τα 4 Ford Puma.  

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει την καινοτόμα πορεία της και η πολυβραβευμένη εφαρμογή ΕΚΟ Smile App εξακολουθεί να σκορπά χαμόγελα! Με διαδοχικές  αναβαθμίσεις, διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της ΕΚΟ και τους προσφέρει, πέρα από την ευκαιρία να κερδίζουν μοναδικά δώρα που θα ζήλευε κάθε οδηγός, χαμηλές - προνομιακές τιμές σε επώνυμα ποιοτικά προϊόντα της προτίμησής τους.  

 

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου