Λύσεις από το CIM για φοιτητές στο εξωτερικό

Sponsored Article  26/10/2021 09:15
Λύσεις από το CIM για φοιτητές στο εξωτερικό

Λύσεις από το CIM για φοιτητές στο εξωτερικό

Sponsored Article  26/10/2021 09:15

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, έχουν αναγκάσει αρκετούς Κύπριους φοιτητές να διακόψουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό και να επιστρέψουν στην Κύπρο. Ποιες δυνατότητες προσφέρει το CIM για ένταξη των εν λόγω φοιτητών στα προγράμματα του και οι δυνατότητες – υπηρεσίες που προσφέρει το CIM για σπουδές εξ αποστάσεως είτε για φοιτητές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό; 

Το Ίδρυμα μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής ζωής του τόπου αφού φοιτούν κυρίως στελέχη επιχειρήσεων. Λόγω της πανδημίας και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης έπρεπε να προσφέρουμε την απαραίτητη ευελιξία τόσο όσο αφορά τις μεθόδους διδασκαλίας τόσο όσο αφορά τις πληρωμές.

Το Ίδρυμα μας από την αρχή της πανδημίας δέχεται ήδη αιτήσεις για νεοεισερχόμενους και μετεγγραφόμενους φοιτητές/φοιτήτριες στα κορυφαία προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου που προσφέρει. Η πρακτική μεταφοράς πιστωτικών μονάδων στο CIM εφαρμόζεται από την ίδρυση του και πολλοί φοιτητές έχουν μετεγγραφεί από ιδρύματα του εξωτερικού και έχουν ήδη αποφοιτήσει.

Σαν Ίδρυμα έχουμε διαχειριστεί τόσο την κρίση του 2013 αλλά και την πανδημία μέχρι στιγμής με εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρόλο που σαν Ίδρυμα επικεντρωνόμαστε κυρίως στην ποιότητα των φοιτητών μας και όχι στην ποσότητα (και για αυτό τον λόγο εξυπηρετούμε αποκλειστικά την κυπριακή αγορά εργαζόμενων φοιτητών με βραδινά μαθήματα), το 2020 έχει κλείσει για εμάς με ανάπτυξη γύρω στο 6% και έτσι για 12η συνεχή χρονιά καταγράφουμε αύξηση στους αριθμούς φοιτητών μας. Το 2021 πιστεύω ακράδαντα ότι θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς, κυρίως εκμεταλλευόμενοι την συγκυρία του «Brexit» αφού λόγω και της συνεργασίας μας με το κορυφαίο «University of West London» προσφέρουμε πλέον την καλύτερη εναλλακτική στην αγορά όσο αφορά την απόκτηση Βρετανικού πτυχίου και μεταπτυχιακού. Επιπλέον, από τον Ιανουάριο 2021 θα προσφέρουμε το μοναδικό Βρετανικό «Doctorate in Business Administration» στην Κύπρο με δικαιώματα προσφοράς του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Μέση Ανατολή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονιστεί ότι η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011, άρα το 2021 μας βρίσκει να γιορτάζουμε τα 10χρονα της εν λόγω συνεργασίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας