10 χρόνια MORE Opium Works

Δελτίο Τύπου  20/10/2021 15:09
10 χρόνια MORE Opium Works

10 χρόνια MORE Opium Works

Δελτίο Τύπου  20/10/2021 15:09

Το 2021 είναι σημείο σταθμός για την πορεία της Opium Works. Είναι η χρονιά που γιορτάζει την πρώτη της δεκαετία. Το 2011, η Opium Works άρχισε να λειτουργεί με ένα όραμα - να εξελίξει την ψηφιακή αγορά της Κύπρου. Σήμερα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Digital Marketing, περιλαμβάνοντας την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό στρατηγικών marketing για την επιτυχημένη μελλοντική πορεία κάθε οργανισμού.

Μια δεκαετία αργότερα και συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι, καθορίζοντας την αγορά της online διαφήμισης. Με βασικό μήνυμα “MORE”, η νέα καμπάνια της Opium Works, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι είναι περισσότερο από μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες digital marketing.

H εταιρεία γιορτάζει τα γενέθλιά της δείχνοντας την εκτίμησή της στην ομάδα 54 εξειδικευμένων marketers, ταλαντούχων κινηματογραφιστών, animator και web developers, που καθημερινά προσφέρουν… περισσότερα. Με αφοσίωση και γνώσεις για αυτό που κάνουν καθημερινά, καταφέρνουν να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους που οδηγούν σε δυνατές συνεργασίες. Γιατί  έτσι κι αλλιώς είναι:

“More than a team. It's a team of specialists.

More than a client. It's a partnership.

More than a service. It's dedication.”

WEBSITE GRAPHICS 3 (1)

Με ένα ευρύ πελατολόγιο 300 πελατών, 70 εκ των οποίων εκμεταλλεύονται όλο το φάσμα υπηρεσιών της και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη marketing στρατηγική του SHARK Energy Drink αλλά και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΕΥ Cyprus και της εφαρμογής Covve. Έτσι, η Opium Works καταφέρνει πάντα να παραμένει στην κορυφή της ψηφιακής αγοράς.

Η Opium Works θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με στόχο να επεκτείνει όλο και περισσότερο την εμπειρία και το πελατολόγιο της, να αναπτύσσει τις υπηρεσίες της και να εξελίσσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους και το ενεργό δυναμικό της, προσφέροντας MORE σε κάθε συνεργασία.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας