Η iSPIRAL συμμετείχε στο ATHEX Innovation Program

InBusinessNews  20/10/2021 11:19
Η iSPIRAL συμμετείχε στο ATHEX Innovation Program

Η iSPIRAL συμμετείχε στο ATHEX Innovation Program

InBusinessNews  20/10/2021 11:19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ATHEX Innovation, το ανοιχτό πρόγραμμα καινοτομίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η iSPIRAL συμμετείχε ενεργά στην ομάδα ως καινοτόμος εταιρία στον τομέα της κανονιστικής τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα της iSPIRAL συνέβαλε στον τομέα του ρίσκου και στον κλάδο της συμμόρφωσης στις πληρωμές.

Στο ATHEX Innovation συμμετείχαν επίσης ομάδες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τρία από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο των εργασιών, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τα συμβούλια του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και με ειδικούς σε θέματα κανονιστικής τεχνολογίας. Η iSPIRAL ξεχώρισε μέσα από τις καινοτόμες της ιδέες για το πώς να επαναπροσδιοριστεί ο τρόπος με τον οποίο οι λειτουργοί συμμόρφωσης χειρίζονται μεγάλους όγκους συναλλαγών. Η εξειδίκευση της iSPIRAL σε αυτόν τον τομέα ανοίγει νέους δρόμους για καινοτόμες ιδέες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες βασίζονται σε μηχανική μάθηση και ανάλυση μεγάλων δεδομένων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας