Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Κορυφαία διάκριση για το πολυεπιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας LifeGoals

Σημαντική διάκριση απέσπασε το πολυεπιχειρησιακό ταμείο LifeGoals της Emergo Wealth, στα Διεθνή Βραβεία Pension & Investments WorldPensionSummit Innovation Awards for Plan Design Innovations, ανεβάζοντας την Κύπρο ψηλά στο χάρτη των επενδυτικών ταμείων.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Χάγη, στις 14 Οκτωβρίου 2021, το LifeGoals κατατάχθηκε ανάμεσα στις 8 καλύτερες εταιρείες διεθνώς στην κατηγορία Plan Design Innovation.

Η διάκριση του LifeGoals, του μεγαλύτερου ιδιωτικού πολυεπιχειρησιακού ταμείου προνοίας στη χώρα μας, επιβεβαιώνει με τον πιο εμφαντικό τρόπο την απόφαση 250 και πλέον εταιρειών με περισσότερα από 4,000 μέλη, να εμπιστευθούν την Emergo Wealth για τη διαχείριση των συνταξιοδοτικών τους ωφελημάτων.

«Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι το LifeGoals ανταγωνίστηκε με τα μεγαλύτερα και πλέον ώριμα Ταμεία Προνοίας στον κόσμο», δήλωσε αμέσως μετά την τελετή απονομής, η Βαρβάρα Πάτσεβ, Διευθύντρια Ανάπτυξης Εργασιών της Emergo Wealth.

Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειες μας, αναγνωρίστηκαν, ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό της, για την ευκαιρία που δόθηκε στους εκπρόσωπους της εταιρείας, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν ιδέες με κάποιους από τους πρωτοπόρους, ανά το παγκόσμιο, στο συγκεκριμένο τομέα. Αυτό, είπε η κα Πάτσεβ, μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στην Κύπρο, έχοντας στις αποσκευές μας βέλτιστες πρακτικές και νέες ιδέες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Louwman στη Χάγη, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου WorldPensionSummit, και τη LifeGoals εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Μαυρομιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Emergo Wealth και η Βαρβάρα Πάτσεβ, Διευθύντρια Ανάπτυξης Εργασιών της Εταιρείας.

Δειτε Επισης

Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών