Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Καθημερινές συναλλαγές με χρήση του smartphone ως τερματικού πληρωμών

Η τεχνολογία tap-to-phone ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι καθημερινές συναλλαγές. Η χρήση των smartphones σε τερματικά πληρωμών δίνει τεράστια ευελιξία στους χρήστες. Εκτός από το ότι οι πωλητές χρησιμοποιούν απλώς μια εφαρμογή (application) στο κινητό τους, ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά περίπλοκα τερματικά πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μειώσουν στο ελάχιστο τις πληρωμές με μετρητά.

Μία εξαιρετική εμπειρία tap-to-phone παρέχει η Link4pay SoftPOS, η οποία αποδέχεται πληρωμές με διεθνείς κάρτες (Visa & Mastercard), με ελάχιστες χρεώσεις, κάνοντας την καθημερινότητα μίας επιχείρησης πολύ πιο εύκολη και απλή! Με τη Link4pay SoftPOS ,η επιχείρηση απαλλάσσεται από την ανάγκη αγοράς ή ενοικίασης τερματικού καρτών, η οποία αποτελεί μία καθόλου οικονομική επιλογή, που συμπεριλαμβάνει ανάγκες συντήρησης, επισκευής ή αντικατάστασης, τα καλώδια αλλά και το χαρτί για αποδείξεις παραλαβής για το μηχάνημα. Η μετατροπή του σημείου πώλησης σε ένα app στο κινητό, εξαφανίζει όλα αυτά τα έξοδα, εύκολα, γρήγορα και πρακτικά, μειώνοντας ταυτόχρονα και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Εξάλλου, πολλές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καταλήγουν να μην πληρώνονται ποτέ, καθώς δεν υπάρχει πλήρης διαβεβαίωση ότι ο πελάτης θα εξοφλήσει το τιμολόγιο και θα στείλει την ηλεκτρονική πληρωμή μετά την επίσκεψη. Με τη Link4pay SoftPOS όμως, το εταιρικό κινητό τηλέφωνο  λειτουργεί πλέον και ως τερματικό πληρωμών, απαλλάσσοντας από κάθε ανησυχία, αφού δίνει τη δυνατότητα λήψης πληρωμών επί τόπου, παρέχοντας όλες τις ασφαλιστικές δικλίδες.
 

 

 

Επιπλέον, η λύση Link4pay SoftPOS παρέχει την ευχέρεια να αρχειοθετούνται όλες τις συναλλαγές σε ένα σημείο, δίνοντας πρόσβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα με πληροφορίες για τις συναλλαγές, που επιτρέπει να διατηρούνται όλα τα οικονομικά στοιχεία ενημερωμένα κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο η Link4pay SoftPOS εξελίχθηκε παγκοσμίως ως ο πλέον ιδανικότερος τρόπος για να αναπτυχθεί μία επιχείρηση τεχνολογικά, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

WEBSITE: https://www.link4pay.com/softpos/

FB: https://www.facebook.com/link4paycom

IG: https://www.instagram.com/link4pay/

ΤΗΛ: 77 77 67 57

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου