Καθαριστικά από τη Unilever Tseriotis σε 110 σχολεία της Κύπρου

Η Unilever Tseriotis Cyprus αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», στο πλαίσιο της οποίας πάνω από 50 χιλιάδες καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy θα προσφερθούν σε 110 Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία, σε όλη την Κύπρο. Τα προϊόντα θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων για την υγιεινή καθαριότητα των τάξεων και των υπόλοιπων σχολικών χώρων, καθώς και την ατομική υγιεινή των μαθητών. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών.

Χαιρετίζοντας τη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, στο Hilton Nicosia, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, εξήρε την πρωτοβουλία της Unilever Tseriotis, τονίζοντας ότι συμβάλλει στη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών στα σχολεία και επιτρέπει την απρόσκοπτη συνέχιση της διά ζώσης παρουσίας των μαθητών.  

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε ότι το «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» προσθέτει ένα λιθαράκι στις τεράστιες ανάγκες που δημιουργούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Ντίνος Έλληνας, εγκωμίασε την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι «η πράξη της Unilever Tseriotis, μεταφέρει, σε μικρούς και μεγάλους, το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είναι το πιο ισχυρό ανθρώπινο και ανθρωπιστικό όπλο».

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;