Gloria Jeans Cafe: Περήφανος υποστηρικτής της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων εντείνει τις προσπάθειες της για ακόμα μια χρονιά να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει, αλλά και να κινητοποιήσει την κοινωνία αναφορικά με το ασφαλές παιχνίδια και προστασία του κοινού από τις συνέπειες της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, διοργανώνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι 10 Οκτωβρίου 2021.

Η τέταρτη Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα «Θέτουμε όρια, απολαμβάνουμε το παιχνίδι» στέλνοντας το μήνυμα ότι η ασφαλής συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια προϋποθέτει ότι το άτομο που θα αποφασίσει να συμμετάσχει σε αυτά, θα το πράξει χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή τους γύρω του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπως: παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

Θερμοί υποστηρικτές στην όλη προσπάθεια της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, τα Gloria Jeans Café. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού σε όλα τα Gloria Jeans Café το κοινό μπορεί να ενημερωθεί, μέσω σχετικού έντυπου υλικού, για όλες τις δράσεις και ενέργειες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων για το ασφαλές στοίχημα.

Πληροφορίες για το Ασφαλές Παιχνίδι, αλλά και για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού