Rocket: Η υπηρεσία παράδοσης φαγητού που είναι πάντα δίπλα σου!

Με στόχο την γρήγορη και φρέσκια παράδοση, οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστεί, η Rocket, μία από τις 10 καλύτερες εφαρμογές παραγγελίας φαγητού στην Ευρώπη και με ένα κατάλογο με περισσότερα από 5000 εστιατόρια και καταστήματα σε Κύπρο, Ολλανδία, Ελλάδα, Γαλλία και Ουκρανία, φέρνει την τεχνολογική επανάσταση στο χώρο του delivery και εκτοξεύει τις δυνατότητες της εστίασης.

Στην Κύπρο, η Rocket δραστηριοποιείται σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, έχοντας σε λιγότερο από ένα χρόνο κατακτήσει το ένα τέταρτο του μεριδίου της αγοράς. Στα κινητά τηλέφωνα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις μεταξύ των τριών πρώτων εφαρμογών στην Κύπρο.

Πρόσφατα η Rocket ξεκίνησε μια πλήρη εκστρατεία μάρκετιγκ στην Κύπρο με τη νέα τους μασκότ Grill Sergeant Rocket. Μπορείτε να δείτε τις νέες διαφημίσεις και τα video της καμπάνιας σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και τα κοινωνικά δίκτυα. Ο στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να επικοινωνήσει το βασικό τους μήνυμα ότι η παραγγελία με τη Rocket επιτρέπει στον καταναλωτή να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε πράγματα που έχουν αξία για εκείνον. Μπορείτε να δείτε το video ΕΔΩ!

Με αυτή την καμπάνια, η Rocket συνεχίζει να επενδύει περισσότερο στην Κύπρο ενώ βασικός της στόχος είναι να χτίζει δυνατές συνεργασίες με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη σε όλες τις πόλεις, προσθέτοντας αξία και επενδύοντας σε αυτή τη σχέση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για τους πελάτες της, η Rocket έχει άσσους στο μανίκι της. Η τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ που διαθέτει η πλατφόρμα, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των χρηστών. Από σουβλάκι μέχρι πίτσα, κι από φραπέ μέχρι παγωτό. Πίσω από την εφαρμογή υπάρχει μια τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών, όπου σε συνεργασία με όλα τα δημοφιλή εστιατόρια, είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Η παράδοση φαγητού είναι δωρεάν, καθώς οι πελάτες δεν πληρώνουν επιπλέον για παράδοση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρονται εκπτώσεις έως και 40% σε ποτά ή τρόφιμα, όλα από γνωστά εστιατόρια της Κύπρου.

Είναι αποτελεσματικό χωρίς επιπλέον χρεώσεις κατά την παράδοση, είναι βολικό αφού παραγγελίες που έρχονται σε λιγότερο από 45 λεπτά, προσφέρει ανέπαφη παράδοση σύμφωνα με τα μέτρα κατά της πανδημίας και είναι συνειδητό ότι αφήνει το σημάδι του στη βιωσιμότητα, καθώς οι τσάντες είναι ανακυκλώσιμες και προαιρετικά διατίθενται μαχαιροπίρουνα.

Rocket: η πρώτη εφαρμογή παράδοσης που επενδύει πραγματικά σε ιδιοκτήτες εστιατορίων

Μια από τις κύριες προτεραιότητες της Rocket είναι η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με εστιατόρια σε όλες τις πόλεις, προσθέτοντας αξία και επενδύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά. Η Rocket καταλαβαίνει πραγματικά ότι οι εποχές είναι δύσκολες για τα εστιατόρια και έχει πολλά πλεονεκτήματα που ωφελούν τους συνεργάτες της. Σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτης της Rocket;

Εδώ είναι όλα τα πλεονεκτήματά σας:

  • Η εγγραφή είναι δωρεάν: δεν απαιτείται προκαταβολή. Επίσης, δεν υπάρχει premium έκδοση της εφαρμογής επί πληρωμή!
  • Μπορείτε να επωφεληθείτε από ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες προμήθειες.
  • Μπορείτε να έχετε εξειδικευμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών για το εστιατόριο σας.
  • Το Rocket σας παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη μάρκετινγκ, όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες φωτογράφισης, προωθήσεις κοινωνικών μέσων.
  • Η επιχείρησή σας θα καταχωρηθεί σε μία από τις 10 πιο διαδεδομένες εφαρμογές παράδοσης φαγητού της Ευρώπης.

Με όλα αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα, η Rocket εμφανίζεται ως δεξί χέρι για τους εστιάτορες και όχι ως περιορισμός!

Για να κατεβάστε την εφαρμογή και να κάνετε την παραγγελία σας μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή εδώ: 

App Store

Google Play

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

Website: https://rocket.delivery

Instagram: rocket.cyprus

Facebook: RocketCY

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού