Νέα προϊόντα εμπλουτίζουν την γκάμα της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου, πιστή στην υπόσχεσή της και ανταποκρινόμενη στις απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, εμπλουτίζει την γκάμα της με τέσσερις νέους κωδικούς. Στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», προστίθενται το Τρίμμα Αναρής, το αιγοπρόβειο Κεφαλοτύρι 6μηνης Ωρίμανσης και το παραδοσιακό Ρυζόγαλο. Παράλληλα, η εταιρία διευρύνει τη σειρά φυτικών ροφημάτων της με το νέο 100% φυτικό Ρόφημα Σόγιας ΑΛΑΜΠΡΑ.

Το Τρίμμα Αναρής, έρχεται να αποτελέσει δυναμικό μέρος της ποικιλίας προϊόντων τριμμένων τυριών της εταιρίας. Η ξηρή παραδοσιακή αναρή διατίθεται τώρα και σε τρίμμα, σε ειδική συσκευασία των 200γρ., για ευκολία και μέγιστη απόλαυση παραδοσιακής κυπριακής γεύσης σε ζυμαρικά, πουργούρι ή και σαλάτες.

 Στην ευρεία παλέτα γεύσεων των τυριών «Η ΓΙΑΓΙΑ», έρχεται να προστεθεί επίσης, το αιγοπρόβειο Κεφαλοτύρι 6μηνης Ωρίμανσης. Το νέο Κεφαλοτύρι, παράγεται με εξάμηνη διαδικασία ωρίμανσης από αιγοπρόβειο γάλα και χαρακτηρίζεται από πλούσια πικάντικη γεύση. Το Κεφαλοτύρι καταναλώνεται ευχάριστα σε σαγανάκι, μεζέδες ή τριμμένο στα ζυμαρικά, ενώ αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό για πολλές ποικιλίες κρασιών. Το Παραδοσιακό ώριμο αιγοπρόβειο κεφαλοτύρι Η ΓΙΑΓΙΑ, διατίθεται σε συσκευασία των 250γρ. σε ειδικό σκαφάκι.

Το παραδοσιακό Ρυζόγαλο με γεύση βανίλια, αποτελεί την τρίτη προσθήκη στη σειρά νέων προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», φέρνοντας μια νότα αναμνήσεων, συναισθημάτων και γεύσεων των παιδικών μας χρόνων. Υγιεινό, θρεπτικό και ελαφρύ, το παραδοσιακό Ρυζόγαλο «Η ΓΙΑΓΙΑ», αποτελεί ένα τέλειο επιδόρπιο για κάθε στιγμή της ημέρας και υπόσχεται να ικανοποιήσει γευστικά πολλές γενιές ακόμα. Το προϊόν, διατίθεται στην πρακτική συσκευασία των 175γρ.

Για μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση στα μη γαλακτοκομικά προϊόντα, το 100% φυτικό Ρόφημα Σόγιας, συμπληρώνει την πετυχημένη σειρά φυτικών ροφημάτων ΑΛΑΜΠΡΑ. Σε συσκευασία του 1L, αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών και ασβεστίου, ενώ περιέχει χαμηλά λιπαρά. Επιπλέον, είναι ιδανικό για άτομα που δεν καταναλώνουν λακτόζη και γλουτένη.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, επαναδιατυπώνει τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη, φροντίζοντας ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν νέα ποιοτικά προϊόντα.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;