Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού: «Keep the Ball safe» 3x3 Τουρνουά Μπάσκετ

Κάτω από το σύνθημα «Θέτουμε όρια, απολαμβάνουμε το παιχνίδι», η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενισχύει τις προσπάθειές της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι και την προστασία του κοινού από τις επιπτώσεις της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια.

Μέσω της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 4 μέχρι 10 Οκτωβρίου, η ΕΑΣ στέλνει το μήνυμα ότι η προϋπόθεση για ασφαλή συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια είναι και η προσωπική απόφαση του ατόμου, που θα συμμετάσχει σε αυτά, ότι θα το πράξει με κύριο γνώμονα την ασφάλεια του εαυτού του και των γύρω του.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων θα πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο, όπως: βιωματικά εργαστήρια, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

«Keep the Ball safe» 3x3 Τουρνουά Μπάσκετ

Στο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων, η ΕΑΣ σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, διοργανώνει το 3x3 Ερασιτεχνικό Τουρνουά Μπάσκετ με το σύνθημα “Keep the Ball Safe”, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 10:00-18:00, στο Στάδιο Ελευθερία στη Λευκωσία.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους του τουρνουά, θα υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως π.χ. face painting, Live DJ, live link, μασκότ, και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν μέχρι και 15 ομάδες και το κοινό παράλληλα θα ενημερωθεί για τον σκοπό της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού και το ασφαλές παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι, οι δράσεις της Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες και τα Διατάγματα του Υπουργού Υγείας στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες για το Ασφαλές Παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά