Στα TOP 10 Charts του App Store ανέβηκε το WaysExpress.com

Δελτίο Τύπου  23/09/2021 12:56
Στα TOP 10 Charts του App Store ανέβηκε το WaysExpress.com

Στα TOP 10 Charts του App Store ανέβηκε το WaysExpress.com

Δελτίο Τύπου  23/09/2021 12:56

Σε μόλις μόνο 48 ωρες από την ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής σε Android και iOS, το διαδικτυακό πολυκατάστημα WaysExpress.com κατάφερε να εκτοξευθεί στο No7 του Top Chart του App Store, κατατάσσοντας το στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του νησιού μας, ξεπερνώντας σε δημοτικότητα διεθνείς πλατφόρμες όπως  Amazon, eBay, και ASOS. 

top charts No7

Η νέα εφαρμογή  δημιουργήθηκε ως απάντηση στον αυξανόμενο αριθμό πελατών που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα WaysExpress.com μέσω του smartphone τους, καθώς περίπου το 70% της συνολικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπο λέγεται ότι προέρχεται από κινητές συσκευές. 

Γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης, εύκολη αναζήτηση προιόντων, quick checkout, είναι μόνο μερικές απο τις δυνατότητες του "WE Mobile APP" 

23

"Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς τεχνολογικές αναβαθμίσεις που θα βελτιώνουν την εμπειρία αγορών του πελάτη μας. Το WaysExpress θα συνεχίσει να είναι ένα ισχυρό brand. Είναι αληθινό και πιστό στους καταναλωτες του και αυτό το κατατάσσει στην κορυφή της πυραμίδας», δήλωσε ο CEO του WaysExpress Νίκος Ανδρονίκου. 

Tο WaysExpress είναι σήμερα το μοναδικό διαδυκτιακό πολυκατάστημα σε Κύπρο και Ελλάδα με Mobile App διαθέσιμο και στις δυο πλατφόρμες, Android και iOS.

Android: https://play.google.com/store/apps/details...

iOS: https://apps.apple.com/cy/app/waysexpress/id1584063082

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας