Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ενώνουν δυνάμεις ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Μια νέα εποχή για τις δρομικές διοργανώσεις στην Κύπρο, ξεκινά με την απόφαση-σταθμό, της συμπόρευσης των δυο διεθνών αναγνωρισμένων αθλητικών γεγονότων του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ και του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Η απόφαση των δύο δρομικών διοργανώσεων να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί ορόσημο για την ένταξη της Κύπρου στον μεγαλύτερο χάρτη του δρομικού κινήματος και του δρομικού τουρισμού, υπό την ομπρέλα της νέας εταιρείας που φέρει το όνομα Eleven Blue Events Ltd .

Η ανακοίνωση της νέας εταιρείας, πραγματοποιήθηκε σε πρόγευμα εργασίας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου σε γνωστό εστιατόριο στη Λευκωσία,  στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, εκπροσώπων και υποστηρικτών των δύο διοργανώσεων. Την εκδήλωση, παρουσίασε η δημοσιογράφος, Μανιάνα Καλογεράκη.
 

Στο χαιρετισμό του ο ΥΜΕΕ, συνεχάρη τους επικεφαλής των δυο δρομικών διοργανώσεων για την απόφαση της συμπόρευσής τους, καθώς όπως είπε αποτελούν φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας και οι δρομικές διοργανώσεις αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στην κοινωνία, την υγεία και τον τουρισμό, ενώ εξήρε και το γεγονός ότι οι διοργανώσεις αυτές λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψη τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, σε οπτικοακουστικό μήνυμα του, λόγω της απουσίας του σε ταξίδι με τον ΠτΔ στην Αθήνα, χαιρέτισε την πρωτοβουλία της συμπόρευσης των δύο διοργανώσεων δηλώνοντας την στήριξη του Υπουργείου Υγείας στις διοργανώσεις που θα τεθούν υπό την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων για μη εξάπλωση του Covid-19.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eleven Blue Events, Σπύρος Σπύρου, επεσήμανε ότι η νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των δυο διοργανώσεων, του  ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ και του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, η Eleven Blue Events ξεκινά το δικό της μαραθώνιο, το δικό της ταξίδι στην Ιθάκη, στη νέα εποχή για το δρομικό κίνημα στην Κύπρο αλλά και γενικότερα της κοινωνίας μας.  «Με ευθύνη με σεβασμό στους δρομείς και εκτίμηση στους χορηγούς μας, υποσχόμαστε μεγαλύτερες εκδηλώσεις,  άρτια οργανωμένες, μεγαλύτερα οφέλη για τις πόλεις μας, τη χώρα μας, μεγαλύτερη φιλανθρωπική και κοινωνική  δράση, μεγαλύτερη  τουριστική προβολή, τίμια συνεργασία με όλους τους φορείς  και τις αρχές του τόπου και μεγαλύτερη επιστροφή αξίας στους χορηγούς μας». 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eleven Blue Events, Κώστας Ντάλτας, δήλωσε ότι ξεκινά μια νέα εποχή για το δρομικό κίνημα, δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στη νοτιοανατολική Ευρώπη. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία, τον τουρισμό και να ανεβάσουμε τον πήχη σε κάθε επίπεδο της διοργάνωσης. Σας περιμένουμε στη Λάρνακα  στις 21 Νοεμβρίου και στη Λεμεσό στις 19 και 20 Μαρτίου, τηρώντας απόλυτα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, για να τρέξουμε παρέα».

 

 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕΑΣ, Αντώνης Γιωργαλλίδης, δήλωσε τη στήριξη της ομοσπονδίας του στίβου στην νεοσυσταθείσα εταιρεία και ανακοίνωσε ότι στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, θα διεξαχθεί και το Παγκύπριο πρωτάθλημα μαραθώνιου δρόμου ανδρών και γυναικών της ΚΟΕΑΣ.

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Δήμου μας, η διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και χαίρομαι ιδιαίτερα που στην πόλη του Ζήνωνα διεξάγεται η μεγαλύτερη αυτή διοργάνωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία των δύο δρομικών διοργανώσεων θα επιφέρει ακόμη πιο πολλά οφέλη τόσο στις τοπικές κοινωνίες αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο.

Με τη συμπόρευση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ και του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, μεγιστοποιείται η εμπειρία των δρομέων και των επισκεπτών από την Κύπρο και το εξωτερικό καθώς ενισχύεται η δυναμική των συνδιοργανωτών που είναι οι δήμοι Λεμεσού και Λάρνακας. Έπειτα αυξάνεται η συμμετοχικότητα των υποστηρικτών και των χορηγών που εμπιστεύονται και στηρίζουν έμπρακτά τις δύο διοργανώσεις.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό στις πόλεις που τις φιλοξενούν, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό. Οι διοργανώσεις που γιγαντώνονται χρόνο με το χρόνο, επιμηκύνουν τις τουριστικές περιόδους των δύο πόλεων και καταφέρνουν να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που γυρίζοντας πίσω στην πατρίδα τους κουβαλούν αξέχαστες εμπειρίες και επιστρέφουν ξανά και μαζικά για να ζήσουν ακόμη πιο πολλές στιγμές ευχαρίστησης που τους προσφέρουν.

Η τεχνογνωσία εκάστης διοργάνωσης και η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τις δρομικές διοργανώσεις, ενισχύονται με τη συμπόρευση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ και του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που υπόσχονται να προσφέρουν τα μέγιστα σε κάθε συμμετέχοντα. Παράλληλα, ισχυροποιούνται οι δράσεις προσφοράς προς την κοινωνία, ο εθελοντισμός, το πρόγραμμα του πράσινου μαραθωνίου, η συμμετοχή των ομάδων ΑμεΑ στις διοργανώσεις και η στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών και συνόλων.

Παρά τον εγκλεισμό ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Covid-19, και την απουσία των μεγάλων δρομικών διοργανώσεων τον τελευταίο χρόνο, το δρομικό κίνημα  ενδυναμώθηκε στέλνοντας το μήνυμα ότι η συμμετοχή του θα είναι ακόμη πιο ισχυρή, στις μελλοντικές δρομικές διοργανώσεις.

Η Eleven Blue Events ξεκινά το αγωνιστικό της πρόγραμμα για να προσφέρει μια νέα εποχή στις δρομικές διοργανώσεις. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, θα είναι μόνο η αρχή.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, είναι προ των πυλών. Στις 21.11.21 αναμένει να φιλοξενήσει τους χιλιάδες δρομείς στην πόλη του Ζήνωνα επιφυλάσσοντας τους, νέες μοναδικές εμπειρίες. O ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαρτίου 2022.

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»