Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο: The Neuroscience of Leadership

Το Project Management Institute (PMI) Παράρτημα Κύπρου, διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου, σεμινάριο με τίτλο ‘The Neuroscience of Leadership’.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην μετάδοση της επίγνωσης σχετικά με το βασικό στοιχείο που θα οδηγήσει στην επιτυχία μέσα από τον επιχειρηματικό και προσωπικό ρόλο του καθενός.

 Στόχος του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων και η επιτυχής επίτευξη των στόχων σας. Η ενδυνάμωση των ηγετικών σας ικανοτήτων συνδέεται λιγότερο με τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και τη νοημοσύνη και περισσότερο με την ικανότητα να σκέφτεστε καθαρά υπό πίεση, να διαχειρίζεστε και να παρακινείτε τους ανθρώπους αποτελεσματικά και να προσαρμόζετε την προσέγγισή σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ομιλητής είναι ο Spencer Horn, Πρόεδρος του Altium Leadership της ηγεσίας του Altium.  Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας ανάπτυξης ηγεσίας και αντιπρόεδρος της εταιρείας  NASDAQ, η οποία δημιούργησε τα θέατρα IMAX σε τουριστικούς προορισμούς.

Συνεργάστηκε με μεγάλους οργανισμούς όπως η IMAX Corp., η National Geographic Television, η Radio City Productions, η Disney Films και άλλες. Συμμετέχει σε παρουσιάσεις στο PMI chapter development conferences από το 2010 και είναι τακτικός ομιλητής στο Συνέδριο PMI Leadership Institute Meeting (LIM) North America, από το 2014. Είναι σταθερά ένας από τους κορυφαίους ομιλητές του PMI Leadership Institute Master Class (LIMC) από το 2015.

Συμμετείχε στη συγγραφή της ανθολογίας "Speakers on Life", " The Power of the Platform" μαζί με τους Jack Canfield, Les Brown και Brian Tracy.

Είναι κάτοχος πτυχίου πολιτικών επιστημών και μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα. Είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας ομιλητής (CSP) από την Εθνική Ένωση ομιλητών, πιστοποίηση που φέρουν το λιγότερο από το 17% των ομιλητών παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένος Team Performance Coach (CTPC) και διαμεσολαβητής μέσω του Team Coaching International, πιστοποιημένος επαγγελματίας εκπαιδευτής και διαχειριστής δυναμομετρικών προγραμμάτων.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο «The Neuroscience of Leadership» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 18:30 - 20:30.

Οργανωτής PMI Cyprus Chapter

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»