Γ. Καραγιάννης: Η χρήση κάρτας ως τρόπος αναχαίτισης της πανδημίας

Με νέο διάταγμα υποχρεωτικής αποδοχής καρτών, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Σεπτεμβρίου, καλούνται να συμβαδίσουν περισσότεροι από 80 τομείς επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η JCC με την μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία της στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή, προσφέροντας αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης.


Με αφορμή το νέο διάταγμα, ο Γιάννης Καραγιάννης, Μέλος και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Jumbo Trading, μίλησε στο InBusiness TV για τη συνεργασία της εταιρείας με την JCC Payment Systems.  Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στις πληρωμές με κάρτα, ειδικότερα κατά την περίοδο της πανδημίας, καθώς επίσης και στα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη συνεργασία με την JCC.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών μέσω της χρήσης καρτών, αφού, όπως επεσήμανε, «Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν σε συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μετρητά στο πορτοφόλι τους. Ακόμη, οι συναλλαγές δύναται να γίνονται χωρίς τη χρήση κάρτας, καθότι, λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων, οι καταναλωτές μπορούν  να προχωρούν σε αγορές μέσο του wallet application». Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι η χρήση κάρτας αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναφορικά με τα προϊόντα της JCC που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα Jumbo, αυτά είναι τα ευέλικτα τερματικά της JCC, τα οποία συμβάλλουν στην αποφυγή οποιωνδήποτε λαθών κατά την εκτέλεση συναλλαγών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για offline authorization. Όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης, με τα τερματικά της JCC, προσφέρεται η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών σε ξένα νομίσματα όπως η Αγγλική Στερλίνα, το Ρωσικό Ρούβλι, το Ελβετικό Φράγκο και το Αμερικανικό Δολάριο.

Εξάλλου, μιλώντας για τη συνεργασία της Jumbo Trading με την JCC, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμπιστοσύνη που αποπνέει η JCC και στο εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατέληξε, προσφέρουν στην Jumbo Trading ασφάλεια πληρωμών, αμεσότητα κατάθεσης, άμεση εξυπηρέτηση και μοναδική εμπειρία πληρωμών, με απλό και γρήγορο checkout.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»