Οι πρωταγωνιστές των 9ων Invest Awards (video)

Τα Invest Cyprus International Investment Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει διεθνείς επενδυτές, προσωπικότητες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και αφήνουν το αποτύπωμά τους στην επιχειρηματική και οικονομική ζωή του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά, το βράδυ της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου στο προεδρικό μέγαρο.

Συνολικά έξι εταιρείες και μια προσωπικότητα βραβεύτηκαν, στο πλαίσιο των βραβείων, για τη συμβολή τους στο κυπριακό επιχειρείν.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, μιλούν στο InBusiness TV για την σημασία των βραβείων και γενικότερα των ξένων επενδύσεων.

«Θέλουμε να είμαστε μια χώρα φιλική προς τις ξένες επενδύσεις και να συμβιώνουμε αρμονικά με αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν την Κύπρο και συνεισφέρουν μέσω των εργασιών τους».

«Τα 9α Invest Cyprus International Investment Awards είναι η απόδειξη της εκτίμησης του Invest Cyprus προς το ξένο επενδυτικό κοινό».

«Είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει το επιχειρείν από τους ξένους επενδυτές, γι’ αυτό και τον αναγνωρίζουμε και τον καλοσωρίζουμε».

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου. Χρυσός Χορηγός η Εurobank Cyprus. Powered by: ECOMMBX; Χορηγός Επικοινωνίας η τηλεόραση Άλφα Κύπρου. Διοργανωτές η ΙΜΗ και ο Ιnvest Cyprus.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;