Χ. Στεφανής: Πιο γρήγορες και ασφαλείς οι πληρωμές με κάρτα (video)

Στο νέο διάταγμα της υποχρεωτικής αποδοχής καρτών το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Σεπτεμβρίου, καλούνται να συμβαδίσουν περισσότεροι από 80 τομείς επιχειρήσεων, λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η JCC με την μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία της στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή, προσφέροντας αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Για τη συνεργασία του Δικτύου Καταστημάτων STEPHANIS με την JCC, τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν και την εμπειρία του καταναλωτή όσον αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές, μίλησε στο InBusiness TV ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Χριστόδουλος Στεφανής.

Ο κ. Στεφανής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο με τον οποίο οι πληρωμές με κάρτα έχουν βελτιώσει την εμπειρία του καταναλωτή, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην πανδημία και τονίζοντας ότι «Παρατηρήθηκε αισθητά εντονότερη η χρήση των καρτών. Συγκεκριμένα, η χρήση της κάρτας είναι πιο ασφαλής ενάντια στην εξάπλωση του ιού, αλλά επίσης, είναι και ο πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής στις διαδικτυακές παραγγελίες στις οποίες είχαμε απίστευτη αύξηση κατά τη περίοδο των lockdowns, καθώς τα φυσικά μας καταστήματα ήταν προσωρινά κλειστά».

Οι κυριότερες υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δικτύου Καταστημάτων STEPHANIS με την JCC αφορούν ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μέσω JCCgateway, καθώς και εξ’ αποστάσεως συναλλαγές μέσω JCCsmart, όχι μόνο σε ευρώ, αλλά και σε ξένα νομίσματα, όπως η αγγλική στερλίνα και το αμερικάνικο δολάριο. Μέσω της JCC υπάρχει επίσης η δυνατότητα πώλησης με δόσεις στους πελάτες και πώληση χρόνου καρτοκινητής. Ο κ. Στεφανής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υπηρεσία της JCC που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας gift cards που μπορούν να πιστωθούν με το ποσό που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης.

Εξάλλου, αποτιμώντας τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, εξήρε το την εμπιστοσύνη και το αίσθημα ασφάλειας που αποπνέει η JCC στους καταναλωτές. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι γνωστό ότι, αφενός πρόκειται για μία έμπιστη εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της και αφετέρου το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»