Εμβληματική η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry

  01/09/2021 11:03
Εμβληματική η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry

Εμβληματική η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry

  01/09/2021 11:03

H Spanos Fine Jewelry με εμπειρία πέραν των 30 χρόνων στο χώρο του κοσμήματος, εισέρχεται στη νέα εποχή με μια ψηφιακή εμπειρία που αποτελεί ένα κράμα τεχνογνωσίας δύο γενεών και τεχνολογικής καινοτομίας για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του κοσμήματος στο μέλλον.

“Ζούμε σε μια εποχή όπου η ανάγκη να διαφυλάξουμε μοναδικές στιγμές της ζωής μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Παράλληλα οι τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις του καταναλωτή ζητούν ακόμη και στα προϊόντα πολυτελείας την εξέλιξη και καινοτομία.  Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα που να μπορεί να ενισχύει την εμπειρία των πελατών μας και να δημιουργεί ένα ακόμη πιο άμεσο διάλογο σπάζοντας τα φυσικά πλαίσια, είτε αυτό αφορά εξατομικευμένο κόσμημα είτε ένα μοναδικό κομμάτι της συλλογής μας. Στο τέλος της ημέρας, ο σκοπός μας παραμένει ο ίδιος: Να υλοποιούμε το άυλο για να διαφυλάξουμε τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας ” - αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σπανος, δημιουργός και ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Η πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry, είναι ένας τρίτος χώρος όπου πλέον το brand σπάζει τα νοητά σύνορα του νησιού μας και διαθέτει την ‘τέχνη’ του σε ολόκληρο το κόσμο. Ο πελάτης μπορεί να εξερευνήσει τις συλλογές, να αναζητήσει εξατομικευμένες λύσεις είτε αυτό πρόκειται για κοσμήματα συλλογής είτε για μοναδικές στιγμές της ζωής του και να ενημερώνεται για νέα λανσαρίσματα και προϊόντα του brand.

Στα άμεσα πλάνα του brand Spanos Fine Jewelry, αναφέρεται η επέκταση σε ξένες αγορές αφού εδώ και 5 χρόνια διατηρεί πορτφόλιο πελατών στο εξωτερικό αλλά και η παγκόσμια αναγνώριση του νησιού μας στο fine jewelry και tailormade design.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ψηφιακή εμπειρία της Spanos Fine Jewelry εδώ: www.spanos.com.cy

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας