Εμβληματική η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry

H Spanos Fine Jewelry με εμπειρία πέραν των 30 χρόνων στο χώρο του κοσμήματος, εισέρχεται στη νέα εποχή με μια ψηφιακή εμπειρία που αποτελεί ένα κράμα τεχνογνωσίας δύο γενεών και τεχνολογικής καινοτομίας για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του κοσμήματος στο μέλλον.

 

“Ζούμε σε μια εποχή όπου η ανάγκη να διαφυλάξουμε μοναδικές στιγμές της ζωής μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Παράλληλα οι τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις του καταναλωτή ζητούν ακόμη και στα προϊόντα πολυτελείας την εξέλιξη και καινοτομία.  Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια ψηφιακή πλατφόρμα που να μπορεί να ενισχύει την εμπειρία των πελατών μας και να δημιουργεί ένα ακόμη πιο άμεσο διάλογο σπάζοντας τα φυσικά πλαίσια, είτε αυτό αφορά εξατομικευμένο κόσμημα είτε ένα μοναδικό κομμάτι της συλλογής μας. Στο τέλος της ημέρας, ο σκοπός μας παραμένει ο ίδιος: Να υλοποιούμε το άυλο για να διαφυλάξουμε τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας ” - αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σπανος, δημιουργός και ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Η πλατφόρμα της Spanos Fine Jewelry, είναι ένας τρίτος χώρος όπου πλέον το brand σπάζει τα νοητά σύνορα του νησιού μας και διαθέτει την ‘τέχνη’ του σε ολόκληρο το κόσμο. Ο πελάτης μπορεί να εξερευνήσει τις συλλογές, να αναζητήσει εξατομικευμένες λύσεις είτε αυτό πρόκειται για κοσμήματα συλλογής είτε για μοναδικές στιγμές της ζωής του και να ενημερώνεται για νέα λανσαρίσματα και προϊόντα του brand.

 

 

 

Στα άμεσα πλάνα του brand Spanos Fine Jewelry, αναφέρεται η επέκταση σε ξένες αγορές αφού εδώ και 5 χρόνια διατηρεί πορτφόλιο πελατών στο εξωτερικό αλλά και η παγκόσμια αναγνώριση του νησιού μας στο fine jewelry και tailormade design.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ψηφιακή εμπειρία της Spanos Fine Jewelry εδώ: www.spanos.com.cy

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά