Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου ανανεώνει την διαδικτυακή του παρουσία

Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση όλων των ιστοσελίδων των θυγατρικών εταιριών του, ως το επόμενο βήμα στην δυναμική διαδικτυακή παρουσία του.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής για γρήγορη ενημέρωση και πρόσβαση στην πληροφορία, μέσα από όμορφες και φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες, ο Όμιλος Ορθοδόξου προχώρησε σε αναβάθμιση αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και βελτιώνει την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ανανέωσε στο σύνολο 5 ιστοσελίδες που αφορούν στις εταιρείες Orthodoxou Group of Companies, Orthodoxou Aviation, Orthodoxou Employment Bureau, A. Orthodoxou Insurance και Orthodoxou Travel & Tours. Οι ιστοσελίδες, αν και διαφορετικές στο περιεχόμενο και την μορφή, βασίζονται σε κοινό σχεδιασμό και δομή, αναδεικνύοντας την αδελφική σχέση και την ορθολογική συνοχή τους.

Η ιστοσελίδα της Orthodoxou Travel επαναλειτουργεί με πλήρως  ανανεωμένη εικόνα και λειτουργικότητα, με μηχανή αναζήτησης πακέτων στο εξωτερικό αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας, στον εξερχόμενο, εισερχόμενο και εταιρικό τουρισμό.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, οι καινούργιες ιστοσελίδες έχουν βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα και πλέον οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία των προσφερόμενων υπηρεσιών των εταιρειών, να επικοινωνήσουν με το προσωπικό και να κάνουν εγγραφή για τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) της εκάστοτε εταιρείας.

Περαιτέρω, ο Όμιλος και οι θυγατρικές του έχουν επενδύσει και στο χώρο των κοινωνικών δικτύων, έχοντας αναπτύξει παρουσία σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter & YouTube.

Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.orthodoxougroup.com ή οποιονδήποτε σύνδεσμο τους ενδιαφέρει απευθείας μέσω της σελίδας https://linktr.ee/orthodoxou

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά