Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου ανανεώνει την διαδικτυακή του παρουσία

Δελτίο Τύπου  13/08/2021 15:23
Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου ανανεώνει την διαδικτυακή του παρουσία

Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου ανανεώνει την διαδικτυακή του παρουσία

Δελτίο Τύπου  13/08/2021 15:23

Ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση όλων των ιστοσελίδων των θυγατρικών εταιριών του, ως το επόμενο βήμα στην δυναμική διαδικτυακή παρουσία του.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής για γρήγορη ενημέρωση και πρόσβαση στην πληροφορία, μέσα από όμορφες και φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες, ο Όμιλος Ορθοδόξου προχώρησε σε αναβάθμιση αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και βελτιώνει την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ανανέωσε στο σύνολο 5 ιστοσελίδες που αφορούν στις εταιρείες Orthodoxou Group of Companies, Orthodoxou Aviation, Orthodoxou Employment Bureau, A. Orthodoxou Insurance και Orthodoxou Travel & Tours. Οι ιστοσελίδες, αν και διαφορετικές στο περιεχόμενο και την μορφή, βασίζονται σε κοινό σχεδιασμό και δομή, αναδεικνύοντας την αδελφική σχέση και την ορθολογική συνοχή τους.

Η ιστοσελίδα της Orthodoxou Travel επαναλειτουργεί με πλήρως  ανανεωμένη εικόνα και λειτουργικότητα, με μηχανή αναζήτησης πακέτων στο εξωτερικό αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας, στον εξερχόμενο, εισερχόμενο και εταιρικό τουρισμό.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, οι καινούργιες ιστοσελίδες έχουν βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα και πλέον οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία των προσφερόμενων υπηρεσιών των εταιρειών, να επικοινωνήσουν με το προσωπικό και να κάνουν εγγραφή για τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) της εκάστοτε εταιρείας.

Περαιτέρω, ο Όμιλος και οι θυγατρικές του έχουν επενδύσει και στο χώρο των κοινωνικών δικτύων, έχοντας αναπτύξει παρουσία σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter & YouTube.

Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.orthodoxougroup.com ή οποιονδήποτε σύνδεσμο τους ενδιαφέρει απευθείας μέσω της σελίδας https://linktr.ee/orthodoxou

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας