Ενώνουν δυνάμεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

InBusinessNews  10/08/2021 13:21
Ενώνουν δυνάμεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

Ενώνουν δυνάμεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

InBusinessNews  10/08/2021 13:21

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο πλευρών προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα, προχώρησαν ο Δήμος Πάφου και το Κολέγιο CDA Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Μνημόνιο, το οποίο υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και η Διευθύντρια του CDA Πάφου Καρολίνα Κυπριανού, προβλέπει μεταξύ άλλων τη συνεργασία των δύο πλευρών για την προβολή της πλατφόρμας και των ψηφιακών εφαρμογών του Προγράμματος του Δήμου Πάφου για μετατροπή της πόλης σε Smart City, την ανάληψη δράσεων για ενημέρωση και καθοδήγηση δημοτών και τουριστών για χρήση των εν λόγω υπηρεσιών.

Επίσης προβλέπει την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος, την τοποθέτηση και η πρακτική άσκηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους κά.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου προβλέπεται επίσης η διοργάνωση κοινών πολιτιστικών, επιστημονικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, καθώς και κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας