Τι είναι η «Ηλεκτρονική Υπογραφή» και πώς μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας

Η ηλεκτρονική αποστολή εγγράφων/τιμολογίων, παρά την ευκολία και ταχύτητα που την χαρακτηρίζουν, δημιουργούν τα εξής θέματα: α. ταυτοποίηση του αποστολέα και β. επιβεβαίωση της ακεραιότητας του εγγράφου προκαλώντας συχνά καθυστερήσεις ανάμεσα σε εμπορικές συναλλαγές.

Την λύση δίνει η «ηλεκτρονική υπογραφή» καθώς η Ευρωπαϊκή Οδηγία, elDAS, δίνει την ίδια νομική αξία με τη χειρόγραφη. Η ψηφιακή υπογραφή περιγράφεται ως μια «σφραγίδα» που αποδεικνύει τη γνησιότητα και την ακεραιότητα των υπογεγραμμένων δεδομένων. Η συγκεκριμένη υπογραφή έχει υιοθετηθεί εδώ και χρόνια από τον Δημόσιο τομέα, με τις  ιδιωτικές επιχειρήσεις να ακολουθούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

Τα οφέλη πολλά καθώς συνδυάζει ασφάλεια, αμεσότητα, ευκολία και ταχύτητα στις υπογραφές εγγράφων, συμβολαίων, κλπ., διευκολύνοντας τις συναλλαγές μεταξύ πελατών και συνεργατών. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα για καλύτερη οργάνωση αφού με μεγάλη ευκολία γίνεται η αρχειοθέτηση των εγγράφων ηλεκτρονικά. Παράλληλα, εξοικονομείται χαρτί και μελάνι, κάνοντας ακόμη ένα βήμα πιο κοντά σε ένα οικολογικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η νέα υπηρεσία «Έκδοσης Πιστοποιητικού Ηλεκτρονικής Υπογραφής» της Infocredit Group παρέχει σε κάθε επιχείρηση, φυσικά και νομικά πρόσωπα, τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν την ηλεκτρονική υπογραφή τους και να απαλλαγούν από τον τεράστιο όγκο εντύπων απλά, γρήγορα και φυσικά οικονομικά.

Το «Πιστοποιητικό Ηλεκτρονικής Υπογραφής» μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόπο και ταλαιπωρία  με την επίσκεψη εξουσιοδοτημένου λειτουργού της Infocredit Group στον δικό σας χώρο και χρόνο όπου και διεξάγει τη διαδικασία πιστοποίησης αναλαμβάνοντας εκ μέρους σας όλα τα διαδικαστικά.

 

Υπογράψτε έγγραφα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή. Δεν απαιτείται υλικό ή εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Η ασφάλεια των εγγράφων είναι εγγυημένη.

Για  να αποκτήσετε την δική σας ηλεκτρονική υπογραφή κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήσετε με την Infocredit Group στο τηλ: 22023401,  email: eSignature@infocreditgroup.com

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον κανονισμό eIDAS μη χάσετε το δωρεάν  διαδικτυακό σεμινάριο της Infocredit Group στις 23 Σεπτεμβρίου, 16.00-17.00. Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

H Infocredit Group είναι αναγνωρισμένος Πάροχος Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης που λαμβάνει και επικυρώνει τις αιτήσεις και εκδίδει τα ψηφιακά πιστοποιητικά μέσα από την JCC Payment Systems Ltd («JCC»).

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού