Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η McDonald’s™ ανακοινώνει ότι είναι… Great Place to Work®

Η McDonalds, η αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων μικρών και μεγάλων, που κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της εστίασης -σε τοπικό και διεθνές επίπεδο- εξασφάλισε την πιστοποίηση Great Place to Work® - Certified™, μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της. Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που προσδίδει στην Εταιρεία το πλεονέκτημα του εργοδότη επιλογής σε μία ευρέως ανταγωνιστική αγορά.

Εδώ και 24 χρόνια, από το 1997 όπου άνοιξε το πρώτο εστιατόριό της στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, εξακολουθεί να θέτει τον άνθρωπο στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Αν και το 2020 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που έφερε τις μεγαλύτερες -ίσως- προκλήσεις στον τομέα του επιχειρείν, η McDonald’s κατάφερε να παραμείνει προσηλωμένη στις αξίες, το όραμα και τους στόχους της. Διασφάλισε ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, διατηρώντας όλες τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας και ανακοινώνοντας, παράλληλα, νέες θέσεις σε όλα τα εστιατόριά της στην Κύπρο.

Δεν είναι τυχαίο που όταν η McDonald’s αναφέρεται στους ανθρώπους της, κάνει συχνά λόγο για τη μεγάλη οικογένειά της. Έτσι επιθυμεί να αισθάνονται, σαν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, και με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζει τον κάθε ένα ξεχωριστά, σε όποια θέση των εστιατορίων της κι αν βρίσκεται.

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, κ. Κυριάκος Ιακωβίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Το γεγονός ότι η McDonalds έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση “Great Place to Work”, έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση -που ανήκει στον επισιτιστικό κλάδο και μάλιστα με ένα πολύ μεγάλο αριθμό προσωπικού- που τόλμησε να αξιολογήσει το εργασιακό της περιβάλλον, σε μία περίοδο ιδιαίτερων προκλήσεων για τον κλάδο. Για εμάς, είναι προφανές πως για εταιρείες όπου η πελατειακή εμπειρία είναι σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής τους, η δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, είναι φυσικό επακόλουθο. Μπράβο στη μεγάλη ομάδα της McDonalds».

Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κ. Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε με τη σειρά του ότι: «Η πιστοποίηση που παρέχει το Great Place to Work® αποτελεί για όλους εμάς στη μεγάλη οικογένεια της McDonald’s μία σημαντική επιβράβευση για τη συνεχή προσπάθειά μας να εμπνέουμε ταλαντούχους ανθρώπους να ενταχθούν, να παραμείνουν και να αναπτυχθούν εντός της Εταιρείας μας. Επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση, αφού όλοι μαζί εστιάζουμε καθημερινά στη συνεχή αναβάθμιση του εργασιακού μας περιβάλλοντος, αναπτύσσοντας, παράλληλα, ισχυρή εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την αξιοπιστία, την υπερηφάνεια και την ομαδικότητα. Η συγκεκριμένη αξιολόγηση αποκτά μεγαλύτερη αξία για εμάς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξήχθη, εν μέσω Covid-19, μια κατάσταση που επηρέασε και επηρεάζει ουσιαστικά την επιχειρηματική κοινότητα, παγκοσμίως».

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά