Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Συνεργασία Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και Leroy Merlin: Συνεχιζόμενες δυναμικές δράσεις ανταλλαγής γνώσης και τεχνογνωσίας

Στο πλαίσιο ευρείας συνεργασίας μεταξύ του μόνου βρετανικού πανεπιστημίου της Κύπρου, UCLan Cyprus, και της γνωστής αλυσίδας ανακαίνισης και home improvement, Leroy Merlin, η οποία επισφραγίστηκε πρόσφατα με μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο Οργανισμοί προχώρησαν σε διεξαγωγή σεμιναρίων και διαλέξεων με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής γνώσης.

Οι διαλέξεις και σεμινάρια αφορούν διάφορες θεματικές ενότητες, όπως για παράδειγμα την παρουσίαση του Δρ Φάνου Τεκέλα, Διευθυντή του Προγράμματος Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και Λέκτορα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ο οποίος μοιράστηκε μαζί με το προσωπικό της Leroy Merlin τη γνώση του μέσα από την παρουσίασή του «Παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις στον Οργανισμό μας».

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσει την επαφή των φοιτητών με το επιχειρηματικό περιβάλλον και κουλτούρα οργανισμών, φιλοξένησε διαδικτυακά επιχειρηματικά στελέχη της  Leroy Merlin που συνομίλησαν με τους φοιτητές, παρουσίασαν τις προκλήσεις που προκύπτουν και μετέφεραν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες όπως παρουσιάζονται σε έναν δυναμικό οργανισμό όπως η Leroy Merlin. Στα πλαίσια των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή παρουσίαση με τίτλο “HR in time of crisis” από τον HR Manager της Leroy Merlin Κύπρου κ. Ιάσων Μακρή. Την παρουσίαση παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος MBA Master in Business Administration και προπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν σχετικό πρόγραμμα με τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Επιπρόσθετα, η Σχολή Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, το πρόγραμμα MBA και το ερευνητικό κέντρο CEDAR (Centre for Entrepreneurial Development, Alliance and Research) διοργάνωσαν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο ‘’Building Bridges for the future’’ με προσκεκλημένο τον κ. Δημήτρη Κατωπόδη, Store Business Leader της Leroy Merlin Κύπρου. Ο κ. Κατωπόδης μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και για το πώς οι σωστές ηγετικές ικανότητες συμβάλλουν στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω ενέργειες που θα ωφελήσουν σε σημαντικό και παραγωγικό τρόπο το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και τη Leroy Merlin, εμπλέκοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου, φοιτητές  και τα στελέχη της Leroy Merlin.

 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου