Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CIM-UWL: Στρατηγική συνεργασία με 10 χρόνια επιτυχίας

Δέκα χρόνια στρατηγικής συνεργασίας και επιτυχίας συμπληρώνει φέτος η συνεργασία μεταξύ του Cyprus Institute of Marketing και του University of West London που συνιστά την μακροβιότερη συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστημίου. Με αφορμή τα 10χρόνα στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 διοργανώνεται networking/cocktail event στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή στην Λευκωσία.

Το University of West London είναι το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το University of West London ανακηρύχθηκε ως 34ο Πανεπιστήμιο στην Βρετανία από τον εγνωσμένου κύρους θεσμό «Guardian University Guide 2021», ενώ σε σχέση με το 2020 ανέβηκε 23 θέσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα την σημαντική ανάπτυξη του. Επίσης ανακηρύχθηκε ως το «1ο Πανεπιστήμιο στην Αγγλία όσο αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών του με βάση το National Student Survey 2020.» Παράλληλα, το Claude Littner Business School του University of West London βραβεύτηκε ως “Best Business School 2019” από τα Times Higher Education Awards. Το University of West London ιδρύθηκε το 1860. Με πέραν των 25.000 φοιτητών κατατάσσεται στα πιο αναπτυσσόμενα και δυναμικά Πανεπιστήμια της Βρετανίας.

Οι αξίες που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια το CIM το έχουν καταστήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Κύπρου, με την συνεργασία των δύο ιδρυμάτων να βασίζεται στη συνεχής καινοτομία που βρίσκεται στο DΝΑ των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο ιδρυμάτων δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά προϊόν στρατηγικής μελέτης και ενδελεχούς ανάλυσης της κυπριακής ανώτερης εκπαίδευσης. Σήμερα 10 χρόνια μετά έχουν αποφοιτήσει πέραν των 500 φοιτητών από προγράμματα του University of West London και σήμερα οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ξεπερνούν τους 150.

Ποιοτική εκπαίδευση

Όλα τα προγράμματα που προσφέρονται από το CIM είναι πανεπιστημιακού επιπέδου με πλήρη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το CIM είναι το κατεξοχήν Ίδρυμα για εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών εδώ και 43 χρόνια αφού όλα του τα προγράμματα προσφέρονται αποκλειστικά με βραδινά μαθήματα. Ως εκ τούτου το CIM κατανοεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον τις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή που επιζητεί ποιοτική εκπαίδευση και απόσβεση στην επένδυση του και όχι φοιτητική ζωή.

Όλα τα προγράμματα έχουν μια πρακτική προσέγγιση, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου και για αυτό τον λόγο διατηρείται μια ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών όσο αφορά την διδασκαλία όλων των προγραμμάτων. Περαιτέρω το γεγονός ότι διδάσκονται όλα τα μαθήματα σε μικρές ομάδες, δίδει την ευκαιρία για διαδραστικότητα και εξαιρετική δικτύωση.

Σύμφωνα και με έρευνες, το CIM διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη εργοδοσιμότητας και επαγγελματικής ανέλιξης στην Κύπρο, άρα διασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή απόσβεση στην επένδυση εκάστου φοιτητή.

Επιπλέον το γεγονός ότι έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 18 Στρατηγικών Συνεργατών που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο, δίδει μια μοναδική ευκαιρία στους φοιτητές του CIM για πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Ακόμη σημαντικό να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι μέσω εξειδικευμένης εφαρμογής στην φοιτητική πλατφόρμα, έχουν εγγραφεί πέραν των 100 επιχειρήσεων που προωθούν αποκλειστικά για τους φοιτητές και απόφοιτους του CIM, θέσεις εργασίας.

 

 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου