Βράβευση μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Κύπρου

  30/07/2021 15:00
Βράβευση μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Κύπρου

Βράβευση μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Κύπρου

  30/07/2021 15:00

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, στον Υπαίθριο Χώρο του Κτιρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην πανεπιστημιούπολη, η τελετή βράβευσης των αποφοιτούντων/ούσων του Mεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Ανδρέας Χαρίτου, και ο έντιμος Υπουργός Οικονομικών, κύριος Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

 Τα βραβεία του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου απονεμήθηκαν ως εξής:

  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic, ύψους 1,000, στην Μαργαρίτα Παπακώστα, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης 2019-2020.
  • Βραβείο Vassos Eliades Ltd,  ύψους 1,000,  στην Νάταλυ-Μαρία Χειρίδου, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2018-2020.
  • Βραβείο Laiko Cosmos Trading Ltd, ύψους 1,000,  στον Θεόδωρο Κασκίρη, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Ελληνόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2018-2020.
  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic, ύψους 1,000,  στους Ανδρέου Ανδρέα, Βασιλείου Μαρία, Στεφάνου Μιχάλη, Ταβέλη Νατάσα και Τσαγγαρίδου Μαρίνα για την εκπόνηση της καλύτερης Εφαρμοσμένης Επιχειρηματικής Μελέτης 2020.

Το Mεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς και σύγχρονες προσεγγίσεις στη διοίκηση. Προσφέρεται σε τρία διακριτά ακροατήρια:

  • Προγράμματα Μερικής Φοίτησης (διάρκειας 24 μηνών), ένα στην Αγγλική και ένα στην Ελληνική γλώσσα,  με βραδινά μαθήματα. Τα προγράμματα μερικής φοίτησης απευθύνονται σε εργαζόμενους επαγγελματίες που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές ενώ, ταυτόχρονα, συνεχίζουν να εργάζονται.
  • Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης (διάρκειας 12 μηνών) στην Αγγλική γλώσσα, το οποίο ακολουθεί εντατικότερο πρόγραμμα διδασκαλίας, τόσο σε βραδινά όσο και σε πρωινά μαθήματα. 

Το ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και η ποιότητα των προγραμμάτων αντανακλώνται, όχι μόνο στις αξιολογήσεις ανεξάρτητων φορέων, αλλά και στις επιτυχίες των αποφοίτων μας. Πολλοί έχουν ανελιχθεί σε προβεβλημένες θέσεις ευθύνης στα ανώτατα διευθυντικά κλιμάκια των οργανισμών τους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, άλλοι σταδιοδρομούν στο εξωτερικό, ορισμένοι σε ακαδημαϊκές & ερευνητικές θέσεις ευθύνης, ενώ πολλοί ακολουθούν σταθερές πορείες σταδιακής ανέλιξης και επαγγελματικής καταξίωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy ή να αποταθείτε στο mba@ucy.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22893600.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας