Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Βράβευση μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, στον Υπαίθριο Χώρο του Κτιρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην πανεπιστημιούπολη, η τελετή βράβευσης των αποφοιτούντων/ούσων του Mεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Ανδρέας Χαρίτου, και ο έντιμος Υπουργός Οικονομικών, κύριος Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

 Τα βραβεία του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου απονεμήθηκαν ως εξής:

  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic, ύψους 1,000, στην Μαργαρίτα Παπακώστα, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης 2019-2020.
  • Βραβείο Vassos Eliades Ltd,  ύψους 1,000,  στην Νάταλυ-Μαρία Χειρίδου, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2018-2020.
  • Βραβείο Laiko Cosmos Trading Ltd, ύψους 1,000,  στον Θεόδωρο Κασκίρη, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Ελληνόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2018-2020.
  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic, ύψους 1,000,  στους Ανδρέου Ανδρέα, Βασιλείου Μαρία, Στεφάνου Μιχάλη, Ταβέλη Νατάσα και Τσαγγαρίδου Μαρίνα για την εκπόνηση της καλύτερης Εφαρμοσμένης Επιχειρηματικής Μελέτης 2020.

 

Το Mεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς και σύγχρονες προσεγγίσεις στη διοίκηση. Προσφέρεται σε τρία διακριτά ακροατήρια:

  • Προγράμματα Μερικής Φοίτησης (διάρκειας 24 μηνών), ένα στην Αγγλική και ένα στην Ελληνική γλώσσα,  με βραδινά μαθήματα. Τα προγράμματα μερικής φοίτησης απευθύνονται σε εργαζόμενους επαγγελματίες που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές ενώ, ταυτόχρονα, συνεχίζουν να εργάζονται.
  • Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης (διάρκειας 12 μηνών) στην Αγγλική γλώσσα, το οποίο ακολουθεί εντατικότερο πρόγραμμα διδασκαλίας, τόσο σε βραδινά όσο και σε πρωινά μαθήματα. 

 

Το ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και η ποιότητα των προγραμμάτων αντανακλώνται, όχι μόνο στις αξιολογήσεις ανεξάρτητων φορέων, αλλά και στις επιτυχίες των αποφοίτων μας. Πολλοί έχουν ανελιχθεί σε προβεβλημένες θέσεις ευθύνης στα ανώτατα διευθυντικά κλιμάκια των οργανισμών τους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, άλλοι σταδιοδρομούν στο εξωτερικό, ορισμένοι σε ακαδημαϊκές & ερευνητικές θέσεις ευθύνης, ενώ πολλοί ακολουθούν σταθερές πορείες σταδιακής ανέλιξης και επαγγελματικής καταξίωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy ή να αποταθείτε στο mba@ucy.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22893600.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου