Μια διεθνής εταιρεία της Κύπρου πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Η ASBISc Enterprises Plc ένας από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων πληροφορικής («IT») στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική και στις Αναδυόμενες Αγορές (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, κράτη της Βαλτικής, Πρώην Σοβιετική Ένωση) έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης ανάφερε, «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μια εταιρεία όπως η ASBISc Enterprises Plc, με επιτυχή και διεθνή δραστηριότητα στο τομέα της πληροφορικής, έχει πετύχει τη πιστοποίηση του Great Place to Work®. Η επιτυχία της ASBISc Enterprises Plc συνάδει με το γεγονός ότι, σε διεθνές επίπεδο, οι εταιρείες πληροφορικής συνδέουν την αποτελεσματικότητα και τη δυνατότητα τους για καινοτομία με την ικανότητα τους να προσελκύουν εξαιρετικούς επαγγελματίες και με την ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ASBISc Enterprises Plc τιμά την Κύπρο με διεθνείς επιτυχίες και διακρίσεις».

Η ASBIS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1990 στη Λευκορωσία και το 1995 είχε ενσωματώσει την εταιρεία χαρτοφυλακίου της στην Κύπρο και μετέφερε την έδρα της στη Λεμεσό.

Εκπρόσωπος ASBISc Enterprises Plc σχολίασε την επιτυχία της εταιρείας, «Είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας η πιστοποίηση Great Place to Work®.  Η επιτυχία της Εταιρείας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό μας και είναι ο ρόλος της Ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού και του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας να τους παρέχει μια θετική εργασιακή κουλτούρα που επικεντρώνεται στην ομαδική εργασία, προσφέρει στους εργαζόμενους ευκαιρίες ανάπτυξης και δίκαιες αμοιβές καθώς επίσης να σέβεται τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, ως επίσης και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας πολύτιμος και ελκυστικός εργοδότης σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η ASBIS. Είναι καθημερινή πρόκληση για κάθε μέλος της Ομάδας να συμβάλει και να μετατρέπει το προσωπικό πάθος σε συνεισφορά για μια κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη της ASBIS. Συγχαίρουμε την ομάδα της ASBIS για την αμοιβαία επιτυχία μας!» 

Η εταιρεία διανέμει εξαρτήματα πληροφορικής (σε συναρμολογητές, ολοκληρωτές συστημάτων, τοπικές μάρκες και λιανική πώληση) καθώς και ολοκληρωμένα προϊόντα με την επωνυμία A, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, διακομιστές και δικτύωση σε SMB και λιανική πώληση. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων πληροφορικής περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων πληροφορικής, μπλοκ και περιφερειακών, καθώς και κινητών συστημάτων πληροφορικής.

Η εταιρεία αγοράζει τα περισσότερα από τα προϊόντα της από κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Intel, Advanced Micro Devices ("AMD"), Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo και Hitachi. Επιπλέον, ένα μέρος των εσόδων της αποτελείται από πωλήσεις προϊόντων πληροφορικής με τις δικές της μάρκες: Prestigio, Canyon και Perenio.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;