Η επόμενη μέρα δείχνει το δρόμο για ποιοτική και προσιτή ασφάλιση υγείας για όλους

Νοικοκυριά και καταναλωτές επαναπροσδιορίζουν τα οικονομικά και τις ανάγκες τους. Αυτή τη φορά, στα προφανή κριτήρια προστίθενται παράγοντες με καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση, οι οποίοι σχετίζονται με την προστιθέμενη αξία των επιλογών, την ποιότητα και τις επιπλέον υπηρεσίες και οφέλη που προσφέρουν.

Στο νέο περιβάλλον, η σημασία των υπηρεσιών υγείας αποκτά ακόμα υψηλότερη θέση στον δείκτη των προτεραιοτήτων κάθε σπιτιού. Αυτό καθιστά πιο επίκαιρη από ποτέ τη συζήτηση που εξελίσσεται διεθνώς και θέλει τις υπηρεσίες πρόληψης και υγείας να αποτελούν κοινωνικό αγαθό και όχι είδος πολυτελείας.

Το Γενικό Σύστημα Υγείας της χώρας, παρά τις αδυναμίες του, αποδείχθηκε αξιόπιστο κι ανθεκτικό στις δύσκολες και πρωτοφανείς συγκυρίες του τελευταίου διαστήματος, δημιουργώντας αίσθηση εμπιστοσύνης στους πολίτες.

Μια θετική εξέλιξη για όλους, η οποία ωστόσο επανατοποθετεί τις ασφαλιστικές στον χάρτη των επιλογών και κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να αποκτήσουν σύγχρονο και ευέλικτο χαρακτήρα. Αφενός, για να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο υπηρεσιών που θα καλύπτει όσες δεν παρέχονται από το δημόσιο σύστημα. Αφετέρου, για να αποτελέσουν την εναλλακτική ποιοτική λύση στην παροχή υπηρεσιών υγείας κι εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου που θα αξίζει κάποιος να διαθέσει μέρος του εισοδήματός του.

Στις εταιρείες που έχουν πάρει από καιρό θέση στη νέα τάξη πραγμάτων ανήκει και η Gan Direct, η οποία προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους σε τιμή τόσο προνομιακή που δε χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Συνδυάζοντας τρεις άξονες που μέχρι σήμερα θεωρούνταν αλληλοαναιρούμενοι: τιμή, κάλυψη κι εξυπηρέτηση απευθύνεται σε όλους, με μια ολοκληρωμένη πρόταση που όπως η ίδια τονίζει εξασφαλίζει ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία.

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας DirectCare, η Gan Direct δεσμεύεται να προσφέρει στον απαιτητικό Κύπριο καταναλωτή την ασφάλεια υγείας που χρειάζεται, την ποιότητα και τα προνόμια που αξίζει, στην τιμή που τον διευκολύνει. Κάτι που επαληθεύεται από το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών και προνομίων που πλαισιώνουν κάθε συμβόλαιο όπως: 

  • Υπηρεσίες που ενισχύουν το αίσθημα της φροντίδας και της απόλυτης ηρεμίας πχ. 24ωρη Βοήθεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, 24ωρο Κέντρο Συντονισμού διαθέσιμο 24 ώρες, 7 ημέρες τη βδομάδα για όλους τους πελάτες του προγράμματος DirectCare, υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης, κάλυψη για θεραπεία και μεταφορά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σε περίπτωση που προκύψει κάποιο επείγον περιστατικό.
  • Εναλλακτικές που καθιστούν το ασφαλιστικό προϊόν προσιτό για τους πολλούς. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους επιλογές ώστε να διαμορφώσουν το πιο συμφέρον γι’ αυτούς συμβόλαιο. Είτε επιλέξουν το All In One και συγκεντρώσουν όλα τους τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, είτε προχωρήσουν σε επιμέρους συνδυασμούς όπως Υγεία + Αυτοκίνητο ή Υγεία + Περιουσία, απολαμβάνουν κλιμακωτές εκπτώσεις κι εξοικονόμηση κλίμακας, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας, καλύψεων ή εξυπηρέτησης.
  • Εγγύηση ανταγωνιστικότερης πρότασης που σημαίνει ότι σε περίπτωση καλύτερου συνδυασμού τιμής, κάλυψης κι εξυπηρέτησης η εταιρεία εγγυάται ανταγωνιστικότερη πρόταση.
  • Ασύγκριτη ευελιξία

Το πιο σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός σύγχρονου προγράμματος ασφάλισης υγείας, είναι η ευελιξία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να μειώσει κατά βούληση το ασφάλιστρό του ανάλογα με τις μοναδικές του ανάγκες.

Σε αυτό, το DirectCare τα καταφέρνει περίφημα, αφού βοηθά τον πελάτη να απαλλαγεί από περιττά ασφάλιστρα και να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει σημασία.

Για παράδειγμα, αν ο πελάτης αποφασίσει ότι δε χρειάζεται ιδιωτική εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, αφού οπροσωπικός του ιατρός καλύπτεται μέσω του ΓεΣΥ, μπορεί να επικεντρωθεί στην ενδονοσοκομειακή νοσηλεία, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Συμπληρωματικά, έχει τη δυνατότηα να ορίσει ως ποσό απαλλαγής το ποσό που είναι σε θέση να καταβάλει τη δεδομένη στιγμή (€1.000, €2.000 ή €3.000). Όσο αυξάνεται το ποσό απαλλαγής που επιλέγει, τόσο μειώνεται το ασφάλιστρό του.

Με την ίδια λογική, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να περιορίσει τη γεωγραφική περιοχή στην οποία θα ισχύει η κάλυψη του: μόνο για Κύπρο ή και εξωτερικό (Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, παγκόσμια). Ανάλογα με την επιλογή επηρεάζεται και το ασφάλιστρο.

Παράλληλα, το DirectCare προσφέρει συνασφάλιση που μειώνει ακόμη περισσότερο τα ασφάλιστρα. Μπορεί δηλαδή ο πελάτης να επιλέξει να πληρώνει ένα ποσοστό κάθε φορά που θα χρειάζεται ενδονοσοκομειακή νοσηλεία.

  • Έξυπνα εργαλεία και ψηφιακές εφαρμογές.

    Με απλά βήματα και λίγα κλικ καθένας μπορεί λάβει την πρόσφορά του, να ανανεώσει ή να διαμορφώσει εκ νέου το συμβόλαιό του και να διαλέξει τρόπο εξόφλησης (άμεσα ή με μηνιαίες δόσεις χωρίς καμία επιβάρυνση). Τις διαδικασίες διευκολύνει η εφαρμογή SmartAssist και η δυνατότητα της αυτόματης ανανέωσης που προσφέρει και επιπλέον έκπτωση. Επίσης, για κάθε τύπο ασφαλιστικού συμβολαίου και συνδυασμού, το καινοτόμο Advisory Tool της Gan Direct ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο ασφαλισμένο για όλες τις προσφορές, deals και εκπτώσεις που δικαιούται να αξιοποιήσει προς όφελός του. 

  • Εξυπηρέτηση και δίκαιη αντιμετώπιση. Οι ασφαλισμένοι στην Gan Direct γνωρίζουν ότι το τηλεφωνικό κέντρο θα ανταποκριθεί στην κλήση τους σε 10’’, θα έχουν την προσφορά τους σε 5 λεπτά, θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους σε 3 κλικ και η απαίτησή τους θα διευθετηθεί σε 24 ώρες. Την εμπειρία ωστόσο αναβαθμίζει η υπηρεσία του «Φύλακα Άγγελου» που παρέχει η εταιρία, με δωρεάν 24ωρη Υπηρεσία Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης εντός Κύπρου.

 

Σε μια εποχή έντονης ανασφάλειας ο ευρύτερος ασφαλιστικός κλάδος καλείται να επιδείξει την απαραίτητη προσαρμοστικότητα κι ευελιξία προσφέροντας τις λύσεις που θα βοηθήσουν το ευρύ κοινό να αντιμετωπίσει τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και ηρεμία. Ειδικά σε θέματα υγείας. 

Η Gan Direct φαίνεται ότι έχει λάβει το μήνυμα με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις τρέχουσες περιστάσεις.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett