Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Επτά τίτλοι για τη SKODA στα βραβεία Company Car of the Year 2021

Σαρωτική ήταν η ŠKODA στα βραβεία «Company Car of the Year 2021». Μάζεψε επτά τίτλους, γιορτάζοντας έτσι την μεγαλύτερη επιτυχία της στο διαγωνισμό αυτό που διοργανώνεται από το γερμανικό εμπορικό περιοδικό «firmenauto». Συνολικά 165 επαγγελματίες στόλων αξιολόγησαν τα καλύτερα εταιρικά οχήματα από τα μοντέλα με τις καλύτερες πωλήσεις στη γερμανική αγορά για να αποφασιστούν οι νικητές των διάσημων βραβείων για καθεμία από τις 20 κατηγορίες. Τα ŠKODA OCTAVIA, SUPERB, SUPERB iV, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ και το ηλεκτρικό ŠKODA ENYAQ iV έφυγαν με τις πρωτιές στις κατηγορίες τους, κάτι που φέρνει τη τσεχική μάρκα να λαμβάνει τον πολυπόθητο τίτλο 35 φορές από το 1999. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι η τέταρτη γενιά του μοντέλου OCTAVIA κέρδισε στην κατηγορία compact για ενδέκατη φορά.

Οι επαγγελματίες κριτές εκτίμησαν ιδιαίτερα τις παραδοσιακές αρετές της ŠKODA, όπως η οικονομία, η αξιοπιστία, η εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.

Ο δέκατος και ενδέκατος τίτλος «firmenauto» που κέρδισαν τα ŠKODA SUPERB και SUPERB iV υπογραμμίζουν την ισχυρή θέση αυτού του μοντέλου.

 

 

 

Το ŠKODA KAMIQ κέρδισε την κατηγορία «Small SUV και Crossover έως 4,30 m», όπως και το ŠKODA KAROQ στην κατηγορία «Compact SUV και Crossover έως 4,50 m» και το ŠKODA KODIAQ για το SUV μεσαίου μεγέθους και Crossover έως 4,80 μ. Σαν το καλύτερο όχημα της κατηγορίας «Ηλεκτρικών αυτοκινήτων μεσαίου μεγέθους», το ŠKODA ENYAQ iV εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους.

Οι διακρίσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την ισχυρή απόδοση της οικογένειας SUV της ŠKODA στη γερμανική αγορά. Για παράδειγμα, το ŠKODA KODIAQ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Dataforce «A SUV/CUV» το 2020 με μερίδιο αγοράς 10,9%, ενώ το KAROQ ακολούθησε στην τέταρτη θέση με 6,1%. Συνολικά, η ŠKODA αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6% το 2020, σύμφωνα με την Dataforce και ανέβηκε στην πέμπτη θέση σε νέες εμπορικές εγγραφές στη Γερμανία.

Το εμπορικό περιοδικό «firenauto» παρουσιάζει τα βραβεία «Company Car of the Year» από το 1999, με την φετινή να ήταν η 23η έκδοση τους.

 

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά