Η εγκύκλιος του ΚΕΒΕ και το έντυπο παραχώρησης κινήτρων από επιχειρήσεις για εμβολιασμούς

InBusinessNews  13/07/2021 09:05
Η εγκύκλιος του ΚΕΒΕ και το έντυπο παραχώρησης κινήτρων από επιχειρήσεις για εμβολιασμούς

Η εγκύκλιος του ΚΕΒΕ και το έντυπο παραχώρησης κινήτρων από επιχειρήσεις για εμβολιασμούς

InBusinessNews  13/07/2021 09:05

Έκκληση για παραχώρηση κινήτρων από τις επιχειρήσεις για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης των νέων απευθύνει με εγκύκλιο που κυκλοφόρησε το ΚΕΒΕ. Διά της εγκυκλίου, το ΚΕΒΕ προτρέπει θερμά τις επιχειρήσεις όπως συμμετάσχουν στην όλη προσπάθεια για επάνοδο στην ομαλότητα και να μην οδηγηθούμε σε περαιτέρω επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών και την οικονομία της χώρας μας.

Διαβάστε ακόμη:

Εταιρείες και οργανισμοί δημοσίου δικαίου στη μάχη των εμβολιασμών

Αναλυτικά η εγκύκλιος: 

Κύριοι,

Όπως πιθανό να γνωρίζετε το ΚΕΒΕ συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη στους νέους, που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18-30 ετών όπου όντως τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει έκκληση σε επιχειρήσεις και Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου, όπως παραχωρήσουν σχετικά κίνητρα για εμβολιασμό στην υπό αναφορά ηλικιακή ομάδα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης. 

Oι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή συμπληρώνοντας το συνημμένο Έντυπο και αποστέλλοντάς το στην ηλεκτρονική διεύθυνση: supportvaccination@presidency.gov.cy

Είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να λάβουν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ηλικιακής ομάδας 18-30 χρόνων, κατά τον καθορισμό των κινήτρων/ωφελημάτων που θα προσφέρουν στη νεολαία.

Είναι επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας όπως το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων εκδηλωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου αλλά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν αυτό γίνει νωρίτερα, κατά προτίμηση μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Απολογούμαστε για τα στενά χρονικά περιθώρια που σας δίνουμε αλλά η κατάσταση έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικά επίπεδα και επείγει η λήψη μέτρων που θα συμβάλουν άμεσα στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης της υπό αναφορά ηλικιακής ομάδας.

Το ΚΕΒΕ σας προτρέπει ένθερμα όπως συμμετάσχετε στην όλη προσπάθεια για να επανέλθουμε στην ομαλότητα και να μην οδηγηθούμε σε περαιτέρω επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών και την οικονομία της χώρας μας.

Είμαστε βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22309013 (Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη).

Το έντυπο συνεργασίας για παραχώρηση κινήτρων 

Παραχώρηση Κινήτρων προς τους Νέους για Εμβολιασμό

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ/ΦΟΡΕΑ:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ/ΦΟΡΕΑ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΤΗΛ. ΑΤΟΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΤΟΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΙΝΗΤΡΟΥ/ΩΦΕΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η/Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ/ΦΟΡΕΑΣ:

  • Υπογράφοντας το παρόν έντυπο, η/ο επιχείρηση/οργανισμός/φορέας αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει το ωφέλημα που έχει δηλώσει πιο πάνω σε νέους και νέες 18 έως 30 χρονών που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολιαστικού σχήματος.

  • Η παραχώρηση του ωφελήματος δίδεται με την επίδειξη της κάρτας εμβολιασμού και της πολιτικής ταυτότητας.

  • Δίδει τη συγκατάθεσή της στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Κυβέρνησης να κατέχουν/τηρούν τα ζητούμενα στοιχεία στο αρχείο τους και να τα δημοσιοποιούν για σκοπούς εξυπηρέτησης της εν λόγω συνεργασίας.

  • Σε περίπτωση που η/ο επιχείρηση/οργανισμός/φορέας αποφασίσει να διακόψει την παρούσα συνεργασία έχει την υποχρέωση να ειδοποιήσει εγγράφως.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ                                         

…………………………………………………………………………………………..            

                                                    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: …………/………../2021

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας