Διαδικτυακό Συνέδριο για το παρόν και το μέλλον της κεφαλαιαγοράς στην Κύπρο

Διαδικτυακό συνέδριο υπό τον τίτλο «CySEC 25 Years: The Past, Present and Future of Financial Development and Innovation» θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουλίου 2021, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ).

Το συνέδριο, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων λειτουργίας της ΕΚΚ, θα επικεντρωθεί στην μετεξέλιξη και την ανάπτυξη του τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, καθώς επίσης και στις προοπτικές του μέλλοντος. Η Πρόεδρος της ΕΚΚ, Δήμητρα Καλογήρου, θα αναφερθεί στους σημαντικότερους σταθμούς αυτών των 25χρόνων, που καθόρισαν την εξέλιξη της ΕΚΚ και στα  μελλοντικά σχέδια του οργανισμού ως Εποπτική Αρχή.

Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμούς η Ευρωπαία Επίτροπος Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Ένωσης Κεφαλαιαγορών, Μέιριντ Μακγκίνες, και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ, Δρ. Γιώργο Θεοχαρίδη, με αντικείμενο την χρηματοοικονομική τεχνολογία, την συμμόρφωση και τις εναλλακτικές επενδύσεις.   Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετέχουν οι Μαρίνος Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Χριστόφορος Κουτουρούσιης, Πρόεδρος του Cyprus Fiduciary Association (CyFA), Σταύρος Λεπτός,  Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημόσιων Εταιρειών Κύπρου (ΣΥΔΕΚ),  Μιχάλης Π. Μιχαήλ, Πρόεδρος του Invest Cyprus, Δημήτρης Ταξιτάρης, Διευθυντής του ACIIF (Association of Cyprus International Investment Firms) και Ανδρέας Γιασεμίδης, Πρόεδρος του CIFA.

To συνέδριο είναι ανοικτό για το κοινό, τους επαγγελματίες, εμπλεκόμενους φορείς και άλλους ενδιαφερόμενους σε σχέση με την αγορά επενδυτικών υπηρεσιών και διοικητικών υπηρεσιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Για εγγραφή, πατήστε εδώ.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά